Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Trip

30/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu Sam Fisher klaar is met zijn gewelddadige tirade uit Conviction waarin hij wraak nam op de moordenaar van zijn dochter, gaat hij verder met zijn ‘normale’ baan. Uit de explosieve trailers vol van actiescènes, merkte je misschien op dat het niet helemaal meer de zelfde stealthgame lijkt als vroeger. JJ reist speciaal daarom naar Parijs om te checken in hoeverre Fisher en zijn game veranderd zijn. Het antwoord hoor je in de Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Trip.

Eén ding is in ieder geval zeker: het geheime high-tech spionnenteam waar Sam Fisher onderdeel van was, bestaat niet meer. Third Echelon is namelijk officieel verleden tijd, nadat president Patricia Caldwell de stekker eruit trok. Kwaadwillenden werken echter nog in de figuurlijke schaduwen en riolen onder de naam. Daarnaast duiken er twaalf terroristen die werken onder de vlag ‘The Blacklist’ en helemaal klaar zijn met de plannen van Caldwell. Sam Fisher krijgt daarom een eliteteam spionnen toegewezen die onder zijn commando met de Fourth Echelon alle acties van de derde variant en The Blacklist moet stoppen.

In de Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Trip zie je dat ze dit niet vanuit een lullig kantoortje op de hoek doen. Fisher krijgt namelijk een gigantisch vliegtuig toegewezen die volledig uitgerust is met alle laatste updates op spionnengebied. Deze ‘Paladin’ is de mobiele thuisbasis van Fisher zijn crew. Jij kunt erin rondlopen, uitrustingen aanpassen aan alle situaties en babbelen met jouw werknemers.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk als je geheimzinnig rond wil sluipen. Maar als de game geheel ‘Call of Splinter Ops’ is zoals de E3-trailer deed vermoeden, heb je naast een machinegeweer niet veel meer nodig. JJ houdt van de originele stealthgameplay uit bijvoorbeeld Chaos Theory en checkt daarom in Parijs eigenhandig of hij nog wel ongezien kan sneaken en killen. Het resultaat zie je in de Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist Trip.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist Trip

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch