Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege E3 2014 Preview

22/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Ubisoft-perconferentie waren we al behoorlijk weggeblazen door alle vette games die aangekondigd werden. Dat ze een uitsmijter bewaren voor het einde van de persconferentie is geen oud nieuws. Alsnog waren we overweldigd door wat we te zien kregen. De nieuwe Rainbow Six! Van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege werd een pre-alpha gameplay demo getoond en die zag er al belachelijk goed uit. Zo goed dat Boris zijn twijfels had over of het niet toch een CGI gerenderde demo was. Na de conferentie kreeg hij te horen dat hij de game mocht gaan spelen en dat heeft hij dan ook samen met Dennis gedaan. Wat ze ervan vinden na het spelen van de game, is natuurlijk in deze Tom Clancy’s Rainbow Six Siege E3 2014 Preview te zien.

Het is inmiddels zes jaar geleden dat de laatste Rainbow Six game uitkwam. Het ging hier natuurlijk om het ontzettend goed ontvangen Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2. Totdat we even werden verblijd met Tom Clancy’s Rainbow Six Patriots, die een korte tijd later naar treurnis van velen werd geannuleerd. Tranen voor fans, want zij hadden keihard gehoopt op een nieuw deel? De tijd is nu hier, na de aankondiging van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege weten we zeker dat het gaat gebeuren. Dennis en Boris zijn na de aankondiging van de game op de Ubisoft-persconferentie enigszins sceptisch de hands-on kamer ingegaan en hier zie je of ze positief of negatief naar buiten komen.

Wanneer de game precies uitkomt, is helaas nog onbekend. Toch zijn de fans van de Rainbow Six serie, waaronder onze eigen Boris, allang blij genoeg dat er een nieuw deel komt. Ben je ook benieuwd wat Boris en Dennis ervan vonden? Wacht dan niet te lang en check snel de Tom Clancy’s Rainbow Six Siege E3 2014 Preview!

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One
Tom Clancy's Rainbow Six Siege E3 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch