Menu Premium
Loading...

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands – Narco Road DLC Review

29/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het maakt Jelle en Boris geen reet uit wat andere mensen vinden van Ghost Recon Wildlands, maar zij vinden het wreed en hebben er bakken tijd in gestopt. Sterker nog, Jelle ging zelfs,geïnspireerd door de game, op vakantie naar Columbia. Okay verkeerde land, Wildlands speelt zich in Bolivia af, maar toch. Dus, toen de nieuwe DLC, Narco Road beschikbaar was, doken de twee er vol op.

Wat biedt deze DLC? Nou, dat gaan de heren je vertellen in deze review. De uitbreiding draait om het infiltreren van de gangs van El Invisible. Daarbij moet je het respect verdienen van diverse onderbazen wat 15 nieuwe campagne missies oplevert. Verder zijn er nieuwe targets, voertuigen, racing challenges en nog vier zijmissies.

Is deze content genoeg voor Narcofielen Boris en Jelle, of is het einde van hun rondreis door Bolivia nu in zicht? Want dat is wat DLC, mits goed in elkaar gezet, doet, het leven van de game in kwestie voor een periode verlengen. Het antwoord op deze vragen, vind je in deze review van Ghost Recon Wildlands Narco Road.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch