Menu Premium
Loading...

TGS 2018 Item 2 – Op zoek naar de wreedste arcadehal in Japan

17/09/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings in Tokyo barst los met een tweede dag vol keiharde Tokyo shit. Stuur 4 Gamenerds naar Japan en dan kom je al snel bij een aantal Arcades terecht. Steven, zelf arcadehal-eigenaar, loodst ons door tientallen spiksplinternieuwe kasten en honderden toppers van vroeger. In Hey bezoeken we een verdieping, speciaal ingericht voor Schmups (Shoot ‘em Ups) en in Game In bezoeken we de Arcadehal waar de meeste High Scores van Japan zijn gezet. Maar of het daar ook zwart ziet van de mensen moeten we maar afwachten. Je ziet het in TGS 2018 Item 2 – Op zoek naar de wreedste arcadehal in Japan!

Van jetlag naar kater

Omdat het gisteravond nogal laat werd en er redelijk veel gezopen is, kregen we zowaar te maken met een soort van generatiekloof. Daan en Jelle hadden het aan het begin van de dag een stuk makkelijker dan Steven en Boris. Al kwam die laatste weer goed terug omdat hij inmiddels een super effectief Keto dieet volgt en sindsdien over superkrachten beschikt. Steven is nog steeds naar de tyfus en het is al 2 uur ’s nachts als we dit typen.

Jelle vs. vis

Oh, voordat we het vergeten, Jelle houdt niet van vis. Ja, je leest het goed, Onze Jelle is al 10 keer in Japan geweest maar met sushi kun je hem niet echt blij maken. Vandaar dat we hem elk jaar toch proberen een paar exotische visgerechten op te dringen. Onder het motto “live a little” dwingen we hem dan ook om zijn grenzen te verleggen. Meestal eindigt dat in een kotsende Jelle en een boel hilariteit.

Is het hierna eindelijk een keer gedaan met het gezuip van de gasten? Vinden ze op hun zoektocht het Mekka van arcadehallen? Check snel TGS 2018 Item 2 – Op zoek naar de wreedste arcadehal in Japan en je zult er zeker achter komen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch