Menu Premium
Loading...

Tokyo Gameshow Director’s Cut: Je hebt brak en brak

09/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het einde van het jaar is traditioneel de ideale tijd om eens lekker terug te blikken op alle leuke momenten in 2018. En de lange trips naar het buitenland behoren altijd tot de absolute hoogtepunten als we onze community mogen geloven. En omdat klant koning is pakten we de footage van de drie grote trips die we dit jaar hebben gemaakt er nog eens bij, stouwden die opnieuw in Premiere en maakten een Director’s Cut. Wat je straks gaat zien is een compilatie van de meest epische en hilarische momenten uit die trips die soms wel, maar veel vaker niet de final version hebben gehaald omdat we anders te lange items hadden geproduceerd. Vorige week stond de Director’s Cut van de trip naar Taipei op de site, dit keer is het de hoogste tijd voor de lange reis naar de Tokyo Gameshow.

Ook in Tokyo eisten drank en voedsel hun tol

De trip naar Tokyo werd zonder Koos afgewerkt. Wat niet wil zeggen dat de gevolgen van drank en voedsel ook hier niet hun zware tol eisten en dus buitengewoon vermakelijke content opleverde. En niet alles gebruiken hebben we toentertijd gebruikt vanwege de lengte en de balans van de items. Nu kunnen we echter los gaan en dus tonen we een momenten die Steven, Boris, Jelle of Daan misschien liever niet in de openbaarheid hadden willen hebben. Maar ja, alles voor de kijkcijfers.

Ga er maar lekker klaar zitten voor opnieuw een klein half uur aan totale meligheid en bizarre situaties die ontstaan als vier witmansen uit Nederland afreizen naar Tokyo en zich daar onderdompelen in de cultuur van misschien wel de tofste stad van de wereld. Volgende week eindigen we met de Director’s Cut van de E3 2018. Koos, Jelle, Boris en Daan reisden in juni af naar het zonnige Californië om daar keihard los te gaan op het games-geweld wat jaarlijks de stad Los Angeles aandoet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch