Menu Premium
Loading...

Tokyo Game Show 2019: geen groot spektakel, maar genoeg trailers

16/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week vond de Tokyo Game Show 2019 plaats en veel media-bedrijven besloten thuis te blijven. Dit omdat de gamebeurs niet zo spectaculair leek te gaan worden. Ondanks dat dit deels wel is uitgekomen, is er natuurlijk wel genoeg nieuws te bespreken. Of vooral trailers. Onder meer Project Resistance, Shenmue III en Final Fantasy VII kregen een gloednieuwe trailer. Van deze games werd Project Resistance natuurlijk voor het eerst uit de doeken gedaan. Van Death Stranding was er zelfs 48 minuten gameplay. Dit en veel meer bespreken JJ en Koos in dit item.

48 minuten Death Stranding, maar weten we nu al wat de game inhoudt?

De kans dat veel mensen naar de gameplay hebben zitten kijken zonder dat ze enige idee hebben waar ze de game nu moeten plaatsen is redelijk groot. Veel mensen zullen waarschijnlijk zelfs twee keer de beelden hebben bekeken zonder veel meer te weten te zijn gekomen. De developer blijft namelijk, ondanks het vertonen van beeld, behoorlijk shady over de game zelf. Het is ook na deze gameplay nog steeds een beetje gokken. En er zijn mensen die dit fijn vinden, maar ook zat mensen die het wat minder zullen waarderen.

Trailers, trailers en trailers

Hadden we al trailers gezegd? We zagen het bij de E3 en Gamescom ook al. Tijdens de Tokyo Game Show was het niet anders. Onder meer Final Fantasy VII, Shenmue III en Death Stranding kregen een nieuwe trailer. Er waren ook een paar games die hun definitieve release-datum kregen. Soort van. Nioh 2 komt ergens begin 2020 uit, terwijl Dragon Ball Z: Kakarot in januari 2020 zijn opwachting zal maken.

Wat was het hoogtepunt van de Tokyo Game Show? En wat was het dieptepunt? Kun jij inmiddels Death Stranding al wat beter plaatsen of is dit na 48 minuten gameplay nog steeds niet te doen? Zou jij meer openheid willen hebben over de game of is deze aanpak prima?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch