Menu Premium
Loading...

Toki Tori 2 Review

10/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kleine, gele kuikentje is terug! Nadat de game in eerste instantie werd uitgesteld omdat deze nog niet volledig af was, kunnen we nu dan toch echt de wereld van Toki Tori 2 induiken. Nadat Dennis en Jelle bij de studio Two Tribes de game al even hebben mogen spelen, mogen ze hem dan nu eindelijk ook reviewen. Vinden ze Toki Tori 2 vet? Of is ‘ie toch net iets te schattig? Je ziet het in de Toki Tori 2 review.

Waar de eerste Toki Tori vooral ging om het oplossen van puzzels in kleine, afgebakende gebieden, is Toki Tori 2 één grote wereld vol avontuur. Natuurlijk wordt er nog steeds flink gepuzzeld, maar de omgevingen hebben een flinke metamorfose gehad. Met de uitblinkende krachten van het kuikentje, die melodietjes kan fluiten en flink kan stampen, zul je deze puzzels op moeten lossen om door de levels heen te komen, uiteenlopend van groene graslevels tot donkere grotten waar niemand zich in durft te bewegen. Vergeet vooral ook niet jouw omgeving te gebruiken tijdens het puzzelen, rondlopende beestjes kunnen meer dan je denkt!

Two Tribes heeft ervoor gekozen geen tekst te gebruiken in deze game, maar uitleg op originele manieren naar voren te laten komen waardoor je goed op zal moeten opletten om niet vast te komen zitten.

Heeft Two Tribes er goed aan gedaan Toki Tori 2 uit te stellen en gaan Jelle en Dennis graag nog een keer met het kuikentje op avontuur in deze vrolijke wereld? Dat gaan ze je vertellen in de Toki Tori 2 review.

Ontwikkelaar: Two Tribes
Uitgever: Nintendo
PlatformWii U

Toki Tori 2 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch