Menu Premium
Loading...

Toki Tori 2 Hands-on

16/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zullen er nog heel even op moeten wachten, maar bijna is het zover… Toki Tori 2 komt binnenkort uit. En speciaal daarvoor zijn Dennis en Jelle afgereisd naar de studio van Two Tribes in Amersfoort, want het aanbod om even te mogen spelen konden ze niet weerstaan. Benieuwd of ze het retourtje Amersfoort de moeite waard vonden? Check dan de Toki Tori 2 hands-on.

Na de beslissing van Two Tribes vorig jaar om de release van Toki Tori 2 nog even uit te stellen, is de game inmiddels ‘gold’, wat betekent dat hij helemaal klaar is en bij Nintendo ligt, wachtend om goedgekeurd te worden. De game over het kleine, gele kuikentje is nog altijd een platform game maar heeft wat betreft zijn looks heel wat veranderingen ondergaan en dat is niet bepaald negatief. Waar het bij de vorige Toki Tori hoofdzakelijk ging om het oplossen van puzzels, word je nu helemaal meegetrokken in de meest uiteenlopende omgevingen aangevuld met tal van kleine beestjes die om je heen lopen. Vergeet ook vooral niet objecten en beestjes te gebruiken bij het oplossen van de vele creatieve puzzels die Toki Tori 2 bevat.

Benieuwd of Two Tribes er goed aan heeft gedaan de game uit te stellen en hem dit jaar te uit te brengen? Het bezoek aan Two Tribes was in ieder geval een groot succes, want ze wilden ons maar al te graag alles over hun gloednieuwe game vertellen. Vonden Jelle en Dennis de game zelf net zo’n groot succes? Dat vertellen ze je zelf in Toki Tori 2 hands-on.

Ontwikkelaar: Two Tribes
Uitgever: Two Tribes
Platform: Wii U en PC

Toki Tori 2 Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch