Menu Premium
Loading...

Tofste ervaringen in World of Warcraft door de jaren heen

18/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas is het einde van de World of Warcraft week alweer aangebroken. Als afsluiter hebben we nog een heel tof item voor je klaar staan. Steven en Kevin hebben al veel besproken de afgelopen week. De beste cinematics door de jaren heen, de beste expansions en ze hebben elkaars character bekeken. Waar Steven en Kevin het nog niet over hebben gehad, is hun tofste ervaringen in World of Warcraft. Die meningen moeten natuurlijk ook op tafel worden gelegd. Steven is zelf een veteraan als het gaat om World of Warcraft, maar Kevin weet er ook het één en ander over te vertellen. Maar wie heeft er het meest in meegemaakt?

Wie is de grootste World of Warcraft nerd?

Steven is natuurlijk de grootste World of Warcraft fan bij ons op de redactie. Er is niemand die ook maar een klein beetje bij hem in de buurt kan komen. Al gaat het over gamekennis, of het verzamelen van items, Steven is de man bij wie je moet wezen. Tijdens het gesprek over de tofste ervaringen die hij heeft meegemaakt, bleef hij maar ontelbare voorbeelden noemen. Steven, die al vanaf het begin aanwezig is geweest bij de game, maar ook een aantal BlizzCon evenementen heeft bij gewoond, heeft natuurlijk veel meer dingen meegemaakt in de game dan Kevin.
Kevin laat zichzelf natuurlijk niet onder de tafel lullen door Steven. Ook hij heeft genoeg iconische momenten meegemaakt in zijn tijd van spelen. Zo weten ze samen een flinke waslijst op te noemen van tofste momenten in World of Warcraft.

We hopen dat jullie een beetje genoten hebben van deze World of Warcraft thema week. Kevin en Steven gaan zeker nog flink wat weken door grinden, zij moeten natuurlijk zo snel mogelijk level 120 bereiken. Wat vonden jullie van de nieuwste expansion Battle of Azeroth? Laat het ons weten in de comments.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch