Menu Premium
Loading...

Titanfall Xbox 360 Review

17/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall heeft bij ons al de nodige aandacht gekregen in diverse video’s op de website. De grootsheid van de game mag daarom dan ook niet worden onderschat. Nadat Titanfall voor de Xbox 360 een tijdje werd uitgesteld, verscheen de game dan vorige week uiteindelijk toch voor het oudere platform van Microsoft. Is de game op de Xbox 360 daadwerkelijk heel anders dan op de Xbox One of PC? Deze vraag gaan JJ en Skate voor je beantwoorden in deze Titanfall Xbox 360 review.

De oorspronkelijke studio achter de game, Respawn Entertainment, heeft de Xbox 360-port van Titanfall overgedragen aan Bluepoint Games, bekend van onder meer de God of War Collection voor de PlayStation 3. Aan hen was het de taak deze blockbuster-titel om te zetten naar een Xbox 360-variant die minimaal in de buurt kwam van de grootsheid van de Xbox One- en PC-versies. Om de vergelijking te maken, en om te kijken of deze versie van de game kan tippen aan de next-gen console versies, zijn JJ en Skate voor je de studio ingedoken om de Xbox 360-versie van Titanfall eens grondig onder de loep te nemen. Als fans van het eerste uur vertellen zij je dan ook alle ins en outs van deze Xbox 360-titel.

De andere versies van Titanfall kwamen natuurlijk vorige maand al uit voor de Xbox One en de PC. Het was dan ook jammer voor de Xbox 360-bezitters dat zij nog niet aan de slag konden met deze wrede nieuwe titel van Electronic Arts. Of de port van de game net zo intens en wreed is als op de Xbox One en PC, hoor je van JJ en Skate. Ben jij nog altijd een trotse Xbox 360-bezitter die twijfelt over het in huis halen van Titanfall? Wacht dan niet langer en check de Titanfall Xbox 360 review.

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment en Bluepoint Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox One, Xbox 360 en PC.

Titanfall Xbox 360 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch