Menu Premium
Loading...

Titanfall Gamescom 2013 Preview

23/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis voelt zich helemaal de man! Hij heeft namelijk een EA-Fastpass weten te bemachtigen. Hiermee krijgt hij ├╝ber-snel toegang tot alle EA-stands op de beurs. Hier maakt hij dus gretig gebruik van. Voordat hij de stand van EA’s Titanfall betreedt, maakt hij iedereen helemaal leip die in de rij voor Titanfall moeten staan. Ben je benieuwd wat Dennis op de beursvloer allemaal uitvreet en wat Dennis en Jelle van Titanfall vinden? Bekijk dan nu de Titanfall Gamescom 2013 preview.

Titanfall is een first-person shooter gemaakt door Respawn Entertainment, een ontwikkelstudio die opgezet is door Infinity Ward-veteranen die voor zichzelf zijn begonnen. Veel games bestaan uit een multiplayer en een singleplayer, maar Titanfall bestaat juist alleen uit de multiplayer met enkele singleplayer-aspecten erin verweven. Iedere match begint namelijk met een verhalende intro en eindigt met een outro. Tevens zijn de objectives in de game op een singleplayer-achtige manier verteld. Je kunt je in de game niet alleen normaal (rennend) door map verplaatsen, je hebt ook de optie om dubbel te springen, een jetpack te gebruiken en om je via muren te bewegen. Als dit alles nog niet genoeg is, krijg je als je genoeg punten gescoord hebt de mogelijkheid om een mech op te roepen. Met deze brute machines zijn je vijanden geen partij meer.

Volg je Titanfall al sinds de bekendmaking of ben je juist hartstikke benieuwd wat de game nou precies inhoudt? Bekijk dan nu deze preview waarin Dennis en Jelle Titanfall spelen en vertellen wat ze van de game vinden.

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever: EA
Platform: Xbox One, Xbox 360 en PC.
Titanfall Gamescom 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch