Menu Premium
Loading...

Titanfall: Expedition DLC Review

27/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Titanfall is nu al enkele maanden uit en is een groot succes te noemen. Titanfall heeft voor een boost in de Xbox One verkoop gezorgd en wordt ook fanatiek gespeeld op de Xbox 360. Nu is het tijd voor de eerste DLC van deze populaire game, genaamd Titanfall: Expedition. Een poosje geleden werd dit heugelijke nieuws door ontwikkelaar Respawn Entertainment naar buiten gebracht en tijdens de afgelopen Pax East 2014 (waar ons Dennis bij was) is er meer bekend gemaakt rondom deze DLC. Dennis en Skate hebben de nieuwe maps grondig voor je doorlopen en vertellen je nu of of deze een mooie toevoeging zijn in de Titanfall: Expedition DLC review.

De DLC bestaat uit drie totaal nieuwe maps, waarin natuurlijke elementen een grote rol zullen spelen. Zo is er een map die zich deels in een moerassig gebied afspeelt. Deze map draagt de toepasselijke naam Swampland met zich mee. Bij deze map is het mogelijk om boven in de bomen te klimmen en je vijanden te verrassen. Daarnaast is er nog Runoff. Deze map heeft een industriële sfeer en kent veel smalle doorgangen. Binnen in de fabriekshallen is het erg klein, maar eenmaal buiten deze gebouwen is er voldoende ruimte om met jouw Titan chaos te zaaien. Als laatste is er War Games, dit is de meest steriele maps van de drie. Je zou het een combinatie tussen Tron en de VR missies van Metal Gear Solid kunnen noemen. War Games kent verschillende muren en hoge, lange, doorzichtige gangen waarmee je naar de andere kant van de map kan rennen. Dit moet je snel doen, want voor de Titans is zeer tactisch onder deze tunnels ruimte gemaakt om te bewegen. Zoals Skate aangeeft, is Capture the Flag eruit gesloopt met deze DLC, want de ontwikkelaar geeft aan dat deze gamemode amper gespeeld werd. De community reageerde niet al te positief op dit nieuws. Respawn Entertainment geeft echter aan met nieuwe gamemodes te komen en Capture the Flag voor de PC terug te patchen. Wil je meer weten hierover? Check dan de Titanfall: Expedition DLC review.

Misschien is je tijdens andere items opgevallen dat Dennis graag over Titanfall praat, hij speelt de game nog dagelijks en kon niet wachten op deze nieuwe maps. Zal hij tevreden zijn met de nieuwe maps en is Skate net zo goed te spreken over de Titanfall DLC? Kom erachter en check de Titanfall: Expedition DLC review.

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox one , Xbox 360 en PC
Titanfall: Expedition Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch