Menu Premium
Loading...

Is Titanfall de toekomst van de shooters?

04/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het jaar 2014 is begonnen en dit is natuurlijk een prachtig moment om te gaan kijken welke games we de aankomende tijd kunnen verwachten. Een van de titels waar Xbox One-, Xbox 360- en PC-eigenaren van mogen genieten, is Titanfall. Skate en Jelle gaan jou alles vertellen wat zij weten en natuurlijk verwachten van deze game. In deze vooruitblik stellen ze zich de vraag: “Is Titanfall de toekomst van de shooters?”

De eerste keer dat we Titanfall te zien kregen, was op de E3 2013 in Los Angeles. De game wist hier de nodige gamers te verrassen en hartjes te winnen. Dit is vooral doordat de game iets nieuws probeert te doen. In Titanfall kun je het leven van de tegenstander niet alleen zuur maken door het gebruik van handwapens, maar ook door gebruik te maken van mechs. Deze mechs, bekend als Titans, komen in verschillende soorten en maten. Dit brengt verschillende speelstijlen met zich mee. De Titans krijg je echter niet zomaar, waardoor er niet alleen een gevecht gaande is tussen de grote mechs. Je staat gelukkig niet met lege handen tegenover de metalen giganten. Zo krijg je genoeg mogelijkheden om het op te nemen tegen de Titans in de vorm van jetpacks en andere wapens, maar het is vooral belangrijk om samen te werken en dat komt goed uit in de ‘online only’-shooter die Titanfall is.

Titanfall is één van de games waar menig gamer vol smart op zit te wachten en er mogelijk voor gaat zorgen dat liefhebbers een Xbox One aanschaffen om te kunnen genieten van deze game. Of Titanfall deze mensen blij gaat maken, dat is natuurlijk lastig te zeggen, maar Jelle en Skate gaan jou in ieder geval vertellen wat zij van deze game vinden. De vraag is dan ook: Is Titanfall de toekomst van de shooters? Je krijgt het antwoord hier!

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox One, Xbox 360 en PC

Is Titanfall de toekomst van de shooters?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch