Menu Premium
Loading...

Titanfall Beta Hands-on

23/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ruim een week geleden begon de Titanfall beta op de Xbox One en de PC. Hierdoor kon de langverwachte shooter door iedereen getest worden, alhoewel er in de eerste dagen wel een code nodig was om toegang te krijgen tot de beta van Titanfall. Inmiddels is de beta overigens gesloten, waardoor het geweld van Titanfall goed is bezonken bij Skate en Jelle. Om die reden schuiven zij nu aan om het even over de nieuwe game van het kersverse Respawn Entertainment te hebben in de Titanfall beta hands-on.

Titanfall is dus de eerste game van de nieuwe studio Respawn Entertainment, welke is opgezet door ex-medewerkers van Call of Duty-ontwikkelaar Infinity Ward. Hierdoor is het natuurlijk de vraag of Respawn niet gewoon een Call of Duty-kloon maakt, of echt heel wat anders aan het doen is met de ontwikkeling van Titanfall. Toen de beta liep hebben onder meer Skate en Jelle de game natuurlijk goed kunnen beoordelen, waardoor je met een interesse voor Titanfall zeker deze Titanfall beta hands-on moet checken.

De game verschijnt overigens al snel, want op 13 maart moet Titanfall in de winkels komen te liggen voor de Xbox One en de PC. De Xbox 360-versie volgt later. Mede doordat deze game wordt ontwikkeld door een andere studio verschijnt deze versie op 28 maart. De beta was tevens niet beschikbaar op de Xbox 360, waardoor Skate en Jelle de game lekker next-gen gespeeld hebben. Wat ze vonden van de beta? Dat hoor je in de Titanfall beta hands-on.

Ontwikkelaar: Respawn Entertainment
Uitgever: Electronic Arts
Platform: Xbox One, Xbox 360 en PC.

Titanfall beta hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch