Menu Premium
Loading...

Titan Souls Hands-on

17/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en David hebben iets gezien op de E3 waar ze toch wel heel erg enthousiast van werden, namelijk Titan Souls. Titan Souls is een game die aan de slag gaat met het idee achter Shadow of The Colossus en de moeilijkheidsgraad heeft van bijvoorbeeld een Dark Souls. De heren waren meteen gecharmeerd door de retro-stijl van de game, maar de vraag is natuurlijk of de game net zo lekker speelt als dat het eruitziet. Dennis en Davis hebben de mogelijkheid gekregen om de game te spelen op de E3 en vertellen je in deze Titan Souls Hands-on precies wat ze tot nu toe van de game denken.

Titan Souls is een top-down 2D action game die volledig draait om boss battles. Bewapend met maar één pijl neem je het op tegen monsterlijke Titans. Je kunt de pijl afvuren, maar je kunt hem met een druk op de knop ook in een keer terughalen. Hierdoor hoef je dus niet continu achter je enige wapen aan te lopen om deze op te rapen. Je hebt in deze game niet alleen één pijl, maar je hebt ook maar één leven. Ga je dood, dan kun je gewoon helemaal opnieuw beginnen. In Titan Souls ga je opzoek naar verschillende ruïnes die bewaakt worden door Titans. Elke Titan heeft een zwakke plek waardoor je de Titan kan uitschakelen. Dit is alleen makkelijker gezegd dan gedaan; al rollend en rennend moet je de Titan ontwijken zodat je hem kan raken met je enige pijl.

David en Dennis hebben de game kunnen spelen op de E3 en laten je in deze preview weten hoe ze deze eerste speelsessie hebben ervaren. Ben jij benieuwd naar deze nieuwe indietitel en hoe de heren denken over deze game. Check dan snel deze Titan Souls hands-on.

Ontwikkelaar: Acid Nerve
Uitgever: Devolver Digital
Platform: PlayStation 4, PS Vita, PC
Titan Souls Hands-on

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch