Menu Premium
Loading...

Tiny Tina’s Wonderlands Review – Kopen, budgetbak of slopen?

30/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De meeste gamers houden wel van een lekker potje knallen. Wij in een ieder geval wel. Maar wat als dat potje knallen zich in het hoofd van een tiener afspeelt? Is dat nog steeds leuk? Want dit is exact wat je gaat doen in Tiny Tina’s Wonderlands. Boris en Daan hebben de game gespeeld en vertellen er alles over in deze review.  Twee fans van de Borderlands serie en dus de aangewezen personen om de test uit te voeren. Is deze spin off vet? Blaast het de franchise nieuw leven in? Was het beter dan Borderlands 3? En als afsluiting van de review natuurlijk de hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Daar kom je allemaal achter in deze video.

Tiny Tina krijgt haar eigen avontuur in Tiny Tina’s Wonderlands

Met meer dan een miljard aan verschillende wapens staat Borderlands bekend als een unieke shooter. Met een bepaalde vorm van humor waarvan je kunt houden of niet. Nu is er een spin off uitgekomen die zich focust op één van de bekendere personages uit de originele game: Tiny Tina. Wonderland is haar eigen game waarin ze de rol van dungeon master speelt. Eerder was er al een soortgelijke DLC uitgekomen voor Borderlands 2. En die sloeg enorm aan. Daarom nu een volledige game voor de dame.

Kopen, budgetbak of slopen?

Met de nieuwe setting in het vooruitzicht is het de vraag wat voor levels je allemaal tegen komt in de game. Hoe zijn de omgevingen? Is het meer van hetzelfde of is elk gebied net iets anders? En hoe zijn de quests uitgewerkt? Zit er genoeg variatie tussen of is het teveel van hetzelfde? Hoe is de story opgebouwd? Merk je echt dat er een soepel lopend verhaal is? Of zijn het meer kleine verhaaltjes op zich? Plus tot slot de vraag of Boris en Daan happy zijn met het eindresultaat? Is dit een top game en dus kopen. Of toch wachten op de budgetbak of zelfs slopen? Je komt er allemaal achter in de review van Tiny Tina’s Wonderlands. De uitgebreide Premium review kun je hier bekijken.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch