Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Tiny Tina’s Wonderlands Premium Review: ‘D&D of gewoon Borderlands?’

29/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je zin om gewoon botweg lekker te knallen. Niet perse op een hele serieuze manier, maar gewoon met bakkenvol verschillende wapens. En dat is precies waar de Borderlands-serie bekend om staat . In deze serie komt er een interessante, kleine en soms ronduit irritante tiener aan bod. We hebben het hier natuurlijk over Tiny Tina. Gearbox heeft nu een game gemaakt die volledig om haar draait. Het heet Tiny Tina’s Wonderlands en Boris, Daan en JJ speelden het ‘t afgelopen weekend. is deze game net zo tof als de originele Borderlands games? Of voelt het totaal anders aan door de Dungeons & Dragons principe? En vinden de drie heren dat leuk? Je gaat het allemaal horen en zien in deze Premium review van Tiny Tina’s Wonderlands.

Een soort Dungeon & Dragons

In Tiny Tina’s Wonderlands krijg je de mogelijkheid om los te gaan in de fantasie wereld van Tiny Tina. Zij is in deze game de DM, oftewel de Dungeon Master. Ja, je leest het goed, deze game is een soort Dungeon & Dragons. Het spel is afgeleid van de DLC die eerder dit jaar gratis te spelen was, namelijk Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Fans hadden duidelijk trek in meer. En dat kregen ze dus. Logisch dus dat nu de vraag is, of deze insteek gelukt is? Is het leuk om D&D te spelen in een Borderlands setting? Maakt het de gameplay echt anders?

De Tiny Tina’s Wonderlands Premium Review

In deze game kun je jouw eigen character maken. Daarbij kies je uit een 6-tal aan verschillende classes. Zoals bij elke Borderlands game draait veel, om de loot. Hoe zijn de guns? Heb je door de D&D elementen ook andere mogelijkheden om zoveel mogelijk geweld te creëren? Kun je ook losgaan met magie? Hoe is de game voor een echte DM als Daan? Voelt het echt aan als D&D? De drie gaat er stevig over discussiëren. Gaan ze het aanraden of vinden ze dat je beter kunt losgaan met Borderlands 3? Je ziet en hoort het allemaal in de Tiny Tina’s Wonderlands Premium Review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch