Menu Premium
Loading...

Tiny Tina’s Wonderlands E3 2021 preview: ‘een wonderlijke Borderlands spin off’

11/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Gearbox met iets nieuws op de E3 ging komen, wisten we al een tijdje. Maar waar er eerst veel speculatie was over wat het dan ging zijn, is er nu duidelijkheid gekomen. Het is namelijk een spin off van de Borderlands serie. Eentje die compleet draait om een het character Tiny Tina die eerder in Borderlands 2 en 3 voorbij kwam. De trailer is gisteren gedropt, wat Daan en Koos de mogelijkheid gaf om het eens iets uitgebreider over deze game te gaan hebben.

Tiny Tina’s spin off: anders dan het sprookje

Oké, de gelijkenis tussen Alice in Wonderland en Tiny Tina’s Wonderlands is makkelijk te maken. En als je de trailer van de game bekijkt, is dit ook wel iets waar de makers op zinspelen. Nee, er is geen Mad Hatter, Rode Koningin of Bandersnatch, maar wel een hoop kleur en mythische wezens, vanzelfsprekend compleet in de Borderlands stijl. En dat klinkt an sich best wel tof. Tot nu toe weten we in ieder geval al zeker dat de game begin 2022 het levenslicht gaat zien. Meer dan genoeg tijd om te beslissen of dit een waardige Gearbox game gaat zijn, of niet. Ben je benieuwd naar de trailer? Hieronder is hij nogmaals te zien.

Mythische wezens en guns

Borderlands ken je uiteraard van het gigantische arsenaal aan guns. Wat logisch is voor een looter shooter. De eerste drie delen speelden zich af op fictieve planeten in outer space. Of dat in de spin off ook het geval gaat zijn, is nog onduidelijk. Maar we weten wel dat er behoorlijk wat mythische wezens in het spel voorbij gaan komen. Denk aan draken en eenhoorns bijv.. Wezens die je ook al in de trailer kunt ontwaren. Daarnaast zijn er schilden te zien, gekke guns en een uitgebreid landschap met bergen en alles erop en eraan. Daan en Koos gaan met je doornemen wat zij van deze spin off vinden in de bovenstaande korte preview van de Tiny Tina spin off.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch