Menu Premium
Loading...

Tiny Tina’s Wonderlands Preview: ‘Is dit een volwaardige game’

06/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toen Borderlands 2 in 2012 uitkwam had een DLC opgebouwd rond één bepaald character. En daar waren aardig wat fans van te vinden. In dit geval hebben we het niet over Clap-trap, maar over Tiny Tina. Een jonge dame met een gestoorde fantasie en een hoop humor. En nu is deze dame terug en krijgt ze haar eigen game: Tiny Tina’s Wonderland. Borderlands-liefhebber Daan heeft de game een aantal uren mogen spelen. En in de preview gaat hij JJ en daarmee jullie er alles over vertellen. Welkom bij in de preview van Tiny Tina’s Wonderland.

Vertrouwde formule uit de Borderlands serie

Daan, en trouwens ook een hoop anderen op de redactie, kun je altijd wakker maken voor een nieuwe Borderlands game. De stripboek-achtige looter shooter heeft onze harten weten te veroveren met zijn volvette gunplay en zijn af en toe zeer geslaagde donkere humor. Tiny Tina’s Wonderland mag dan een iets ander insteek, lees meer fantasy, setting hebben dan normaal, maar dat mag hopelijk de pret niet drukken. Daan kreeg een dag de tijd om een sectie in de game alvast te mogen spelen. Zodat jullie het weten of er al wat centen voor op opzij moet gaan leggen. Want eind maart ligt dit spel al in de winkel. En dat is al snel.

De Tiny Tina’s Wonderland Preview

Hoe heeft Daan deze eerste speel sessie ervaren? Verschilt deze spin off veel van een gewone Borderlands? Zo ja, waarin dan? Wat vond hij de leukste elementen en wat waren de zaken die hij minder geslaagd achtte? En, zeer belangrijk, voelde Tiny Tina’s Wonderland aan als een volwaardige game? Of gaan we te maken hebben met een gemakzuchtig staaltje in cashen op een buitengewoon populaire franchise? Laten we hopen dat het eerste het geval is. Het antwoord krijg je in deze preview van Tiny Tina’s Wonderland.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch