Menu Premium
Loading...

Tiger Woods PGA Tour 14 Review

30/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tiger Woods, wie kent hem niet. Deze golflegende heeft de eerst zo elitaire sport golf stukken toegankelijker gemaakt voor het gewone volk. En zoals je gewend bent van andere grote sporthelden als Tony Hawk en Kelly Slater, heeft ook deze man zijn eigen game. Tiger Woods PGA Tour 14 is het nieuwe deel uit de serie en wie beter dan onze sportliefhebbers Pascal en JJ om deze game even aan een review te ondervinden in de Tiger Woods PGA Tour 14 review.

Tiger Woods PGA Tour 14 is alweer het zestiende deel uit de serie die al vanaf 1998 loopt. Het eerste deel verscheen voor de PC en de PlayStation. Door de jaren heen is er flink wat gesleuteld aan de serie, maar EA heeft steevast volgehouden de game zo realistisch mogelijk te houden. Ze hebben geluisterd naar de fans en dit zou het beste deel tot nu toe moeten worden. Eigenlijk is de game niet heel vernieuwend, want wat in de vorige delen goed werkte zit hier ook gewoon in.

Wat er wel nieuw is aan dit deel is bijvoorbeeld de Legends of the Majors mode. Hierin begin je vanaf de vroege jaren van de sport en ga je eigenhandig de golfgeschiedenis herleven met de golfers uit die tijd. De insteek van deze mode is dat je het ziet als een televisie-uitzending. Wanneer je dus de oudere toernooien speelt, merk je dat aan de kleur.

Het meest typerende aan deze sportgame is het tempo, dat ligt namelijk erg laag. Je kunt rustig de tijd nemen om je shot uit te lijnen, de juists club te kiezen en het gewenste effect aan de bal mee te geven. Pascal ervaart de game dan ook echt als een soort therapie. Na een intens potje Call of Duty speelt hij graag een pot Tiger Woods om tot rust te komen.

Of dit, inmiddels zestiende, deel uit de serie nog genoeg vernieuwing kan meebrengen om interessant te blijven, zie je in de Tiger Woods PGA Tour 14 Review.

Ontwikkelaar: EA Tiburon
Uitgever: EA Sports
Platform : Xbox 360 en PlayStation 3

Tiger Woods PGA Tour 14 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch