Menu Premium
Loading...

Tien games in 2024 die je in de gaten moet houden

03/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is keihard 2024. Of je het nu leuk vindt of niet. En geheid dat veel gamers nog wel even in 2023 hadden willen verblijven. Want wat een jaar was dat dan wel niet voor ons. Het regende gewoon ijzersterk games. Zo hard zelfs dat je het bijna niet meer kon bijhouden. Als je terugkijkt op het aanbod van vorig jaar dan zou je denken dat het in 2024 alleen maar minder kan gaan worden. Een definitief bevestigend antwoord kunnen en gaan we nu nog niet geven. Daarvoor is de releaselijst nog veel te onduidelijk. Maar we hebben goede hoop dat we een heel eind gaan komen dit nieuwe jaar. De eerste titels die zijn bevestigd, klinken bijvoorbeeld alles behalve slecht. Het bewijs is deze lijst van tien games uit 2024 die wij liever vandaag spelen dan morgen. Dit zijn de tien games in 2024 die je volgens ons in de gaten moet houden.

Tien games waar wij in 2024 naar uitkijken

2024 begint al lekker met releases van Prince of Persia: The Lost Crown, Like a Dragon: Infinite Wealth & Tekken 8 in januari. Drie games die onze belangstelling meer dan waard zijn. Ook februari komt door met het uitbrengen van onder andere Suicide Squad: Kill the Justice League, Persona 3 Reload, Mario vs. Donkey Kong, Destiny 2: The Final Shape & Final Fantasy VII Rebirth. Als je dan weet dat ook Alone in the Dark, Dragon’s Dogma II, Princess Peach: Showtime en Rise of the Ronin er snel aankomen, dan zijn we bang dat jouw back catalogue eerder groter dan kleiner gaat worden het komend jaar.

Tekken 8, Final Fantasy VII Rebirth, Dragon’s Dogma II & Rise of the Ronin komen er aan

En er komt meer. Black Myth: Wukong, Avowed, Death Stranding 2, Hades 2, Senua’s Saga: Hellblade 2, Skull and Bones, S.T.A.L.K.E.R. 2: Hearts of Chornobyl en Star Wars Outlaws staan ook allemaal op 2024. Genoeg keuze dus. Maar wat zijn nu exact de tien titels waar we bij Gamekings het meest naar uitkijken? Het antwoord vind je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch