Menu Premium
Loading...

Tien fantastische zombie games: Dead Rising, Resident Evil en DayZ

31/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens deze zombieweek moet er natuurlijk ook gepraat worden over zombie games. Games als Resident Evil, DayZ en Dead Rising. In dit item worden 15 games besproken, waarbij Skate, Boris en Jelle uiteindelijk een top tien zullen samenstellen. En dat gaat meestal niet zo heel makkelijk. Dit keer zul je je echter verbazen.

Dead Rising en Resident Evil

Twee game franchises die natuurlijk niet mogen ontbreken in dit item. Sterker nog: ze komen meerdere keren terug en zullen ook meerdere games afvaardigen in de gezamenlijke top tien. Van Resident Evil zijn bijvoorbeeld Resident Evil 2, Resident Evil 4 en Resident Evil Veronica genomineerd. En allemaal maken ze een grote kans op een plek in de top tien. Dead Rising is met de allereerste Dead Rising en Dead Rising 4 genomineerd. Het zijn de enige games waarvan meerdere edities genomineerd zijn.

Wanneer is het een echte zombie game?

Een discussie die vaak terug zal komen tijdens dit item. Want zijn games als The Last of Us, They Are Billions en Killing Floor 2 wel zombie games te noemen? Er zitten monsters in, maar de vraag is of deze mogen worden gezien als zombies. En waar trek je de grens? Wat zijn zombies en wat niet? Heeft het te maken met de snelheid waarmee ze lopen of het uiterlijk? Zijn infected automatisch zombies of moeten we deze weer anders noemen? Een discussie die een aardig stuk van dit item zal vullen en waar eigenlijk aan het einde ook nog niet een duidelijk antwoord op te formuleren valt.

Wat is volgens jouw de beste zombie game? Reageer hieronder en drop je top tien zombie games in de comments hieronder en laat ook even weten wat zombies volgens jou zijn en hoe je die zou typeren. Waar ligt de grens tussen zombies en monsters? Lucht gerust je hard in de comments.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch