Menu Premium
Loading...

Thymesia Review: Kopen, budgetbak of slopen?

17/08/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga goed zitten voor de Thymesia Review want Skate en JJ hebben de game uitgebreid gecheckt en gaan jou vertellen of je deze game moet gaan kopen, wachten op de budgetbak of dat je hem beter helemaal links kan laten liggen.

Wat is Thymesia?

Thymesia is een fast-paced actie RPG met een focus op combat en een uniek wapensysteem. Het verhaal speelt zich af in een koninkrijk waarin de dood zich snel lijkt te verspreiden. Jij speelt als Corvus en gaat op zoek naar de waarheid om uiteindelijk de dag te redden. Tijdens verschillende boss fights is het mogelijk om zogenaamde ‘plague’ wapens van ze af te pakken en ze een koekje van eigen deeg te geven. Daarnaast is het ook mogelijk om in een Raven-form te veranderen en zo veren als dolken kunt gebruiken om je vijanden af te leiden en in deze vorm zijn er ook nog meerdere execution moves beschikbaar.

OverBorder Studio is een indie ontwikkelaar

Natuurlijk moeten we ook in deze review weer afvragen of Thymesia souls-like is. Want de game lijkt toch wel hevig ook op het legendarische Bloodborne te leunen. Zowel qua looks als bepaalde gameplay elementen zien we terugkomen in het design van OverBorder Studio. De game komt uit op 18 augustus 2022 en zal speelbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S en Microsoft Windows PC. Of je de game ook daadwerkelijk in huis moet gaan halen hoor je uiteraard in onze Thymesia Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch