Menu Premium
Loading...

Total War Saga: Thrones of Britannia Review. A Review fit for a King

24/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De twee Gamekings van het eerste uur zitten klaar om de nieuwe strategy game van Creative Assembly te checken. De twee koningen hebben hun troon voor het gemak thuis gelaten en doen de review achter de desk. Beide gameveteranen hebben veel, zoniet alles van de Total War serie gespeeld en hebben dan ook een diepgewortelde liefde voor de franchise. In deze game gaat het eens niet om de totale wereldoverheersing, maar is er ingezoomd op één strijdtoneel: Groot-Brittannië. Daar is nogal wat bloed vergoten natuurlijk. Knokken met de Anglo-Saksen, Welshmen, Kelten en de Vikingen dus. Check nu: Total War Saga: Thrones of Britannia Review. A Review fit for a King!

Voelt het als een volle Total War?

De Total War serie gaat natuurlijk over gigantische slagvelden waar honderden manschappen tegelijk op je scherm marcheren. Meestal ging het over een totaal imperium stichten met een rijk. Met de Romeinen, Atilla of Napoleon. Of in de Total War: Warhammer serie met een reeks aan rassen uit de Warhammer wereld. Met de Total War Saga serie proberen ze meer in te zoomen op een specifiek conflict en dat uit te lichten in een eigen game. Voelt het dan ook kleiner is de vraag? En hoe groot is de kaart bijvoorbeeld en hoeveel soorten manschappen heb je? Boris en Skate hebben het voor je uitgezocht!

Er zijn een aantal dingen geüpdate in deze alweer 13e Total War game. Je kan kiezen tussen 10 speelbare facties uit vijf culturen. Ze hebben gesleuteld aan hoe de provincies, politiek en technologieën werken in de game. Daarmee streven ze naar meer immersie. Of dat ook wenselijk is in de complexe strategy game is natuurlijk de vraag. Wat vinden jullie? Hebben jullie de voorgaande games gespeeld? Zitten jullie te wachten op een kleinere schaal? Of hadden ze bij de totale wereldoverheersing moeten blijven? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch