Menu Premium
Loading...

Thronebreaker: The Witcher Tales Review: “Gwent, maar dan beter”

02/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Witcher 3 een game die bij de meeste mensen gezien wordt als een van de beste RPG games. In de Witcher 3 had je de mogelijkheid om een mini-game te spelen, elke game heeft wel een mini-game erin zitten. Denk aan Red Dead Redemption 2 waar je kan pokeren. In The Witcher 3 had je de mogelijkheid om Gwent te spelen, een kaartspel gebaseerd op karakters en vijanden in de Witcher universe. Vervolgens kwam er een gratis standalone versie uit van Gwent waar je ook echt alleen maar Gwent kunt spelen. Nu na een paar jaar is het er dan eindelijk Thronebreaker: The Witcher Tales. Emiel en Michael hebben beide de game gespeeld en zitten te popelen om je alles te vertellen over Thronebreaker: The Witcher Tales.

Thronebreaker, een Witcher verhaal

Je speelt als Meve, Queen of Lyria en Rivia, beter bekend als ‘The White Queen’. Het spelt speelt net als Gwent het enige verschil is de verwijdering van de derde rij waar je je kaarten neer kon leggen. Animaties zijn in Thronebreaker prachtig, de kleinste dingen hebben een animatie, zeker voor animatie fanaten is dit al een grote pluspunt. Thronebreaker is een proloog voor The Witcher serie dus echte Witcher fanaten zullen het verhaal in Thronebreaker zeker waarderen en nieuwe dingen leren. Er zullen ook bekende gebieden voorbij komen en karakters die je waarschijnlijk gaat herkennen tijdens je speelsessie.

Switch materiaal?

Helaas is het niet besproken in dit item maar wel zeker waardig genoeg om het hier even over te hebben. De game zou geweldig spelen op een Nintendo Switch als je erover nadenkt. Een game die je lekker weg speelt in de trein of tijdens je vakantie. Helaas is de game niet beschikbaar voor de Nintendo switch, Thronebreaker: The Witcher Tales is beschikbaar voor de PC en binnenkort voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De game is te verkrijgen via GOG voor € 25

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch