Menu Premium
Loading...

The Witcher Monster Slayer Review: Beter dan Pokemon?

18/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze Daan was lekker op vakantie naar de zon aan de Spaanse kust. Ondanks zijn vakantie weerhoudt dat hem er niet van om mooie content voor ons te schieten. Hij heeft zowaar een mobile game gespeeld, namelijk: The Witcher Monster Slayer. Een Pokemon Go-achtige game met AR-mogelijkheden in de wereld van The Witcher. In de game versla je verschillende monsters die je kunt herkennen uit de wereld van The Witcher.

Mobiel juweeltje van CD Projekt RED?

Gewapend met zijn telefoon trok Daan erop uit in Spanje, op zoek naar avontuur. Hij ging naar een verlaten stuwmeer, om al klimmend en klauterend monsters op te jagen en quests te voltooien. Met zijn camera en zijn vingers op het touchscreen vecht hij wandelend aan de Spaanse kust en in verlaten gebieden. Wat heeft Daan nog meer meegemaakt voor The Witcher Monster Slayer Review?

Monster Slayer is een augmented reality game

Net zoals bij Pokémon Go maak je gebruik je GPS-locatie om op zoek te gaan naar monsters en missies. Door je goed voor te bereiden op gevechten en monsters te verslaan vergaar je XP en geld om vervolgens je character verder uit te bouwen en te upgraden met spulletjes uit de shop (die ook met echt geld te verkrijgen zijn). Door monsters meermaals te verslaan, verdien je ook nog eens extra skill points die je helpen nog sterker te worden. De echte avonturiers willen natuurlijk niet alleen op monstertjes jagen, maar trekken erop uit om heuse quests te voltooien, geheel in Witcher style. In tegenstelling tot Pokémon Go kun je deze game zelfs in de auto spelen. In dat geval zie je jouw character te paard door de map huppelen.

De game is nu gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en in de App Store. Wat Daan ervan vindt en of hij met zijn avonturen Koos weet te overtuigen om ook een echt riddertje te worden, zie je in deze The Witcher Monster Slayer Review. Op avontuur in Spanje.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch