Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt Next Gen Update Review

04/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedereen die ons de laatste jaren een beetje volgt, weet dat we grote fans van zijn van de Witcher-franchise. De serie (behalve het laatste seizoen), de boeken, de games, we vreten het allemaal. Van al dit aanbod is The Witcher 3: Wild Hunt volgens ons het beste product. De RPG die in 2016 uitkwam koppelde een uitmuntend verhaal aan sterke gameplay en een machtige en mythische wereld. Het is Top 5 beste RPG’s ooit. Geen twijfel over mogelijk. Daarom is het goed nieuws dat er nu een next gen upgrade voor de game is. Gratis en voor niets. Mits je in bezit bent van het origineel op de PS4 of Xbox One.

The Witcher 3: Wild Hunt next gen update review

De vraag bij deze review is niet of de game inhoudelijk goed is. Inhoudelijk is er, op een stuk content wat aansluit op de Netflix-serie, niks veranderd. Het betreft hier enigszins gechargeerd een opgepoetste en ietwat soepeler spelende editie met wat aanpassingen in de user interface. Zorgt dit voor een nieuwe ervaring? Is de wereld mooier waardoor je meer het spel ingezogen wordt? En hoe zit het met de nieuwkomers? Is dit, met alle opsmuk, een game die mee kan met de toppers van dit moment? Is het met andere woorden een aanrader?

Kan de ‘nieuwe’ versie mee met de top-games van dit moment?

Wat in ons oordeel zeker meespeelt, is de prijs. De update is gratis mits je het originele spel in bezit hebt. Is dat niet het geval, dan kun je het ‘oude’ deel voor paar tientjes kopen. Dat is wat anders dan remakes die het volle pond kosten. Hoe voelt deze geste van CD Projekt Red aan? Zaten Huey en JJ er meteen weer helemaal in of voelde het allemaal wat ouderwets aan? Het antwoord krijg je in de The Witcher 3: Wild Hunt next gen update review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch