Menu Premium
Loading...

The Witcher 3: Wild Hunt, de ultieme open-wereld RPG?

23/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tussen al het game-geweld wat er de komende maanden en begin 2015 aan zit te komen, zit een titel die met kop en schouders boven alles uit lijkt te steken. We hebben het misschien wel over een van de beste action-RPG games, die er de komende tijd aan zit te komen. We hebben het natuurlijk over The Witcher 3: Wild Hunt, de ultieme open-wereld RPG?

Skate en Jelle bespreken de nieuwe game van CD Projekt RED. De mannen uit Polen zijn bezig, zoals we het nu zien, met een fantastische game neer te zetten. The Witcher 2: Assassins of Kings was al een hoog staaltje game-productie, maar ze hebben de lat nog hoger gelegd en met de nieuwe generatie consoles kunnen ze zich ook op deze platformen flink uitleven. Grafisch ziet de game, zoals zijn voorganger The Witcher 2, er prachtig uit. Qua verhaal hebben de mannen nog niet zoveel meegekregen, maar er wordt een volwassen, uitgebreid en compleet verhaal verwacht. Deze twee elementen samen zorgen ervoor dat deze game waarschijnlijk door velen gespeeld gaat worden.

Wil jij alles weten over The Witcher 3: Wild Hunt? Jelle en Skate vertellen je alles over de game en wat ze hebben meegemaakt tijdens de behind-closed-doors sessie op de Gamescom.

Ontwikkelaar: CD Projekt RED
Uitgever: Namco Bandai
Platform: PC, PlayStation en Xbox One

The Witcher 3: Wild Hunt, de ultieme open-wereld RPG?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch