Menu Premium
Loading...

The Wall van E3 2021: dit zijn de nummers 10 t/m 6

19/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Woensdag hebben we jullie gevraagd om je stem uit te brengen voor de 2021 editie van The Wall. En dit hebben jullie (onze geliefde community) zoals elk jaar massaal gedaan. Waarvoor – uiteraard – veel dank. In de stream van woensdag zijn 43 games door JJ en Skate op waarde gewogen. Maar dat was hun keuze. En daar mag en kun je het totaal niet mee eens zijn. Daarom dus de enquête. Opdat jullie bepalen wat de tien beste games van de afgelopen E3 waren. En natuurlijk welke game de poedelprijs verdient. Dus: zonder gezeur en getrut: Dit volgens jullie de beste 10 games van de E3 2021? Vandaag maken we de nummers 10 tot en met 6 bekend.

The E3 2021 Wall: Wie gaat dit jaar de top 10 halen?

Oké, laten we één ding van tevoren duidelijk maken: we gaan de (gehele) top-10 hier niet aan je verklappen. Die spanning houden we er even in. Anders hoef jij immers de video niet meer te kijken en daar wordt niemand écht blij van. Maar de spanning zit er geheid op. Er zijn immers wat kanshebbers voor de top 5. Starfield, Zelda Breath of the Wild 2, Forza Horizon 5, Elden Ring. Allemaal games waar veel over gezegd en gesproken werd op social media. En dat is doorgaans een goed teken. En hoe doet de nieuwe Halo het. Die presentatie was goed. Maar was het ook goed genoeg om een positie in de top 10 in te nemen? Wat doet Ubisoft, een developer die vele jaren op rij The Wall domineerde met Assassins Creed,  Far Cry en Watch Dogs. Zitten ze er opnieuw bij?

Wie komt er in de top 10 terecht?

Ter verheldering: we hebben dus twee video’s voor je gemaakt. In deze video krijg je de nummer 10 tot en met 6 te zien. En in de andere video tonen we je de nummers 5 tot en met 1. Precies zoals voorgaande jaren dus. Plus de allerslechtste game uit het lijstje van 43 titels. Ben jij benieuwd naar de top-10 tot en met 6? Check dan snel de video.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch