Menu Premium
Loading...

The Wall: People’s Choice Deel 2

16/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat je vanochtend al de onthulling van de nummers tien tot en met zes op onze bekende The Wall, gekozen door jullie, hebt kunnen zien, gaan JJ en Skate je nu de échte top-games van de afgelopen E3 bekendmaken. Dit doen ze natuurlijk in The Wall: People’s Choice deel 2.

JJ en Skate hebben je de afgelopen week in de LA Today items hun favoriete en minder favoriete games al op The Wall gezet, om alle games die te zien waren op de E3 met je door te nemen. Niet iedereen was het altijd eens met de keuzes van JJ en Skate, zoals in de comments bleek, maar daarvoor hebben we natuurlijk een oplossing. Ook aan jouw mening wordt uiteraard gedacht bij The Wall!

Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken en daardoor eerlijke resultaten aan jullie te kunnen tonen, heb je de afgelopen dagen natuurlijk op onze site kunnen stemmen in de poll. Een flinke selectie aan games die op de E3 te vinden waren kon jij in de bekende categorieën plaatsen. Heel veel mensen hebben op de poll gestemd en daarom kunnen we je nu ook blij maken met de uitslag van The Wall; de nummers vijf tot en met één.

JJ vertelt je eerst nog even zijn eigen top 5, maar daarna gaat het dan toch echt gebeuren: de uitslag ligt klaar! Dus ben je, net als ons, ontzettend benieuwd welke games er in de top 5 zijn geëindigd? Maar vooral, welke game de nummer één positie heeft weten te behalen? JJ en Skate gaan het je maar al te graag vertellen in The Wall: People’s Choice deel 2.

The Wall: People's Choice Deel 2

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch