Menu Premium
Loading...

The Wall: People’s Choice Deel 1

16/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De afgelopen dagen kon je The Wall volgen in de LA Today items. Ook konden, en hebben, jullie goed je best gedaan met de poll. Na al die tijd is het dan eindelijk zo ver en kan al het wachten stoppen. Ben jij één van de vele stemmers en zit je vol spanning te wachten op de uitslag? Dan stop je nu direct met lezen en check je The Wall: People’s Choice Deel 1 om achter de uitslag te komen.

Er zijn veel titels uit de grond geschoten de afgelopen week. Het was dan ook een week van flink doorwerken voor JJ en Skate. Nu de storm inmiddels een beetje is gaan liggen en het nieuws tot rust komt, is het dan ook tijd om alle data te analyseren. Het resultaat: tien titels die boven alle anderen uitstaken. Tenminste, volgens jou en de andere Gamekings kijkers. Na drie dagen te hebben gekeken naar de discussies tussen JJ en Skate, is het nu tijd voor een aflevering van The Wall, speciaal voor en van jullie. In plaats van veren in de reet te steken van de ontwikkelaars, mogen sommige ook wel een corrigerende tik krijgen. Wie sloeg de plank compleet mis en verdient deze tik volgens jullie? Welke game heeft de laagste beoordeling? Alsof dat nog niet genoeg is, gaat Skate ook zijn top vijf onthullen. Zonder de inbreng van JJ deze keer. Als je de afgelopen dagen hebt gekeken naar LA Today, dan weet je dat ze het soms verre van eens waren.

Kortom, er staat genoeg te gebeuren en genoeg te zien. Zouden de discussies tussen JJ en Skate zich nu ook verplaatsen tussen de Gamekings kijkers wanneer ze het niet eens zijn met de resultaten en daarmee vinden dat de andere kijkers er naast zaten? Wij zijn daar in ieder geval benieuwd naar, dus laat je mening horen in de comments! Voordat je dat kunt doen, zul je eerst achter de uitslag moeten komen natuurlijk. Check dus snel The Wall: People’s Choice Deel 1. We beginnen met de nummers 10 tot en met 6 en vanmiddag krijg je de top 5 voor je kiezen!

The Wall: People's Choice Deel 1

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch