Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2018: deel 2

16/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens veel kijkers van Gamekings is dit traditioneel een van de leukste onderdelen van de E3 week: The Wall. Skate en JJ slingeren elk jaar weer vol enthousiasme de logo’s van de games die op de E3 zijn gepresenteerd op de muur. En natuurlijk betreft het hier niet zomaar een muur. Kevin heeft deze keer een prachtige witte muur gevonden en die onderverdeeld in zes categorieën. En omdat het The Year of the Deer is op de E3, hebben we de categorieën hard hertig gemaakt. Welkom dus bij The Wall E3 2018: deel 2.

Geen trailer trash op The Wall van de E3 2018

We zijn dit jaar wat strenger geweest. Om op The Wall te mogen hangen, moet je in LA wel echt iets meer hebben getoond dan enkel een kort trailertje met een logootje (kuch Bethesda, kuch). Ook mogen de games niet binnen een week ofzo uitkomen. Die spellen reviewen we immers al snel. Ook moet de meerderheid van de kijkers de game in kwestie ook echt kennen. Te niche willen we niet gaan omdat veel mensen dat soort titels standaard slecht beoordelen, want geen interesse. En we willen wel een beetje gekibbel in de tent.

Na deze strenge voorselectie bleven er 51 titels over die door de twee mannen, verspreid over twee items, aan de muur worden genageld, waarbij te hopen is dat Skate niet te hard op de punaises drukt, want het witte muurtje geeft behoorlijk mee. Waar zetten Skate en JJ games als Battlefield V, Cyberpunk 2077, The Last of Us 2, Soul Calibur 6 en Gears of War 5 op de muur? Kan Assassin’s Creed Odyssey ze nog bekoren en hoe bevalt Death Stranding ze? En zijn ze wel van de Super Smash? Ga er dus maar even lekker voor zitten en geniet van het tweede deel en dus het restant van de games op The Wall E3 2018. Inclusief de ingezonden ‘Walls’ van vier donateurs.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch