Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2018: De uitslag

17/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgens veel kijkers van Gamekings is dit traditioneel een van de leukste onderdelen van de E3 week: The Wall. Skate en JJ slingeren elk jaar weer vol enthousiasme de logo’s van de games die op de E3 zijn gepresenteerd op de muur. En natuurlijk betreft het hier niet zomaar een muur. Kevin heeft deze keer een prachtige witte muur gevonden en die onderverdeeld in zes categorieën. En omdat het The Year of the Deer is op de E3, hebben we de categorieën hard hertig gemaakt. Nadat de heren in twee items hun keuze op de muur hebben geplaatst, is het nu de beurt aan de community. Wat waren volgens hen de tien beste games van de afgelopen E3? Welkom bij The Wall E3 2018: De Uitslag.

Wie staat er op 1: The Last of Us 2 of Cyberpunk 2077?

We zijn dit jaar wat strenger geweest bij de selectie van de games. Om op The Wall te mogen hangen, moet je in LA wel echt iets meer hebben getoond dan enkel een kort trailertje met een logootje (kuch Bethesda, kuch). Ook mogen de games niet binnen een week ofzo uitkomen. Die spellen reviewen we immers al snel. Ook moet de meerderheid van de kijkers de game in kwestie ook echt kennen. Te niche willen we niet gaan omdat veel mensen dat soort titels standaard slecht beoordelen, want geen interesse. En we willen wel een beetje gekibbel in de tent.

Weer een verassende The Wall

Na deze strenge voorselectie bleven er 51 titels over die dus vrijdag en zaterdag door de twee mannen, verspreid over twee items, aan de muur werden genageld. En nu ligt de bal bij jullie. Wat vonden jullie de tien beste games op deze E3? Was het Battlefield V, Cyberpunk 2077, The Last of Us 2, Ghost of Tsushima, Super Smash Bros Ultimate of toch Fallout 76? En kon fan favorite Assassin’s Creed Odyssey jullie nog bekoren en snapten jullie Death Stranding genoeg? Je ziet het in de spannende ontknoping van de dubbele E3 week op Gamekings.tv. Dit is The Wall E3 2018: De uitslag.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch