Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6

17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is de afgelopen dagen weer flink gestemd op The Wall. En dat is mooi om te zien, want we houden van jullie feedback. Het geeft duidelijk weer welke games hebben gescoord op de E3 en welke niet. Heb je gescoord, dan heb je in het marketing-traject, naar de launch toe, flink de wind in de rug. Scoor je (middel)matig in Los Angeles dan heb je de komende maanden echt een hoop te bewijzen om de negatieve teneur rond jouw game weer enigszins recht te trekken. Daan en JJ nemen de games door die volgens jullie op de respectabele 10e t/m 6e plek staan in The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6.

Zouden er verrassingen tussen zitten en is er vooral op de blockbusters gelet

De stemmen zijn nu dan geteld en de enveloppen met de nummers 1 tot en met 10 liggen klaar. Aan Daan en JJ de eer om de tien games op de juiste positie neer te zetten. Je vraagt je natuurlijk af: “Waar is Skate dan?” Die was in slaap gevallen nadat hij was gaan sporten. Gelukkig stond de Nederlandse Nathan Drake klaar om in te vallen. De spanning is torenhoog. Zouden er verrassingen tussen zitten of hebben de kijkers echt vooral op de blockbusters gelet? En hoe zit het met de releasedata van de games. Was dat belangrijk bij het positioneren van de game of scoorden games, die nog niet al te veel lieten zien en pas in 2018 of zelfs later uitkomen, minimaal net zo hoog?

We gaan het allemaal zien in de twee items over de Top-10 van The Wall E3 2017. Vandaag beginnen we met de nummers 10 tot en met 6. En we hebben de vijf games die het slechtst hebben gescoord. dat is immers ook altijd leuk om te weten. Dan is het nu echt tijd voor de start van de countdown van het jaar in The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch