Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6

Google Plus Jan Johan Belderok
17/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is de afgelopen dagen weer flink gestemd op The Wall. En dat is mooi om te zien, want we houden van jullie feedback. Het geeft duidelijk weer welke games hebben gescoord op de E3 en welke niet. Heb je gescoord, dan heb je in het marketing-traject, naar de launch toe, flink de wind in de rug. Scoor je (middel)matig in Los Angeles dan heb je de komende maanden echt een hoop te bewijzen om de negatieve teneur rond jouw game weer enigszins recht te trekken. Daan en JJ nemen de games door die volgens jullie op de respectabele 10e t/m 6e plek staan in The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6.

Zouden er verrassingen tussen zitten en is er vooral op de blockbusters gelet

De stemmen zijn nu dan geteld en de enveloppen met de nummers 1 tot en met 10 liggen klaar. Aan Daan en JJ de eer om de tien games op de juiste positie neer te zetten. Je vraagt je natuurlijk af: “Waar is Skate dan?” Die was in slaap gevallen nadat hij was gaan sporten. Gelukkig stond de Nederlandse Nathan Drake klaar om in te vallen. De spanning is torenhoog. Zouden er verrassingen tussen zitten of hebben de kijkers echt vooral op de blockbusters gelet? En hoe zit het met de releasedata van de games. Was dat belangrijk bij het positioneren van de game of scoorden games, die nog niet al te veel lieten zien en pas in 2018 of zelfs later uitkomen, minimaal net zo hoog?

We gaan het allemaal zien in de twee items over de Top-10 van The Wall E3 2017. Vandaag beginnen we met de nummers 10 tot en met 6. En we hebben de vijf games die het slechtst hebben gescoord. dat is immers ook altijd leuk om te weten. Dan is het nu echt tijd voor de start van de countdown van het jaar in The Wall E3 2017 Uitslag: 10 tot 6.

Loading...
 • bryan

  Doe dit gewoon in 1 item…

  • GekkeAr

   Beetje spanning op bouwen..

   • bryan

    Als ik zit te wachten op cliffhangers ga ik wel GTST kijken ofzo.

    • GekkeAr

     Ik zou zeggen, ga je gang. Je zal nog 24 uur moeten wachten op de top 5, dus dan kan je zo’n 48 afleveringen GTST kijken.

     • Pascal Tettero

      de top 10 is nu al kut zeker 3 games die er vorig jaar al in stonden, zo kan ik ook punten scoren

     • De nr. 1 is ongetwijfeld God of War.

     • Ballsucnoodle

      Verdient ie wel, alleen denk dat het Mario Odyssey gaat worden

 • GekkeAr

  Zat er toch flink naast in mijn voorspelling van gisteren. Had Assassins Creed niet in top 10 verwacht. Net zo min als ik Far Cry 5 in de top 5 verwacht.

  • Pascal Tettero

   detroit 100% al vind ik niet dat die in de top 10 thuishoord net als god of war.. ik kan ook punten scoren als ik 2 jaar achter elkaar dezelfde games laat zien.. laten we god of war nog even uitstellen tot Q3-4 van 2018 en dan staat god of war volgend jaar weer in de top 10? kansloos

  • Kid MMXV

   Destiny 2?

   • GekkeAr

    Zou kunnen, maar ik had Destiny 2 lager in de top 10 verwacht. Weet niet of het de top 5 waar zou zijn/is.

  • Ik denk toch dat Far Cry 5 erin komt. Niet hoog though, vanwege ‘antistemmers’ die de game gelijk volkomen köt vinden omdat er op het oog nog geen drastische vernieuwing is.

 • okkies master

  ik wil graag de hele lijst zien, alleen dan hadden jullie een goed punt omhet item in 2en te delen. nu is het gewoon tergend uitmelken.

  geen spanning, enkel irritatie

 • Thegladoss

  Ik snap echt niet waarom mensen zo enthousiast zijn over Beyond Good & Evil 2. Het had een leuke CGI trailer maar daar is alles ook mee gezegd. Het heeft vrijwel niets met het eerste deel te maken, aangezien het een prequel is met totaal andere personages en een totaal andere setting, sfeer en gameplay. Is het dan echt enkel het feit dat ze die titel op een volledig andere game hebben geplakt dat mensen zo enthousiast maakt?

  • Knarf

   Je constateert in dezelfde comment dat wij zowel niks weten en niet meer dan een CGI trailer hebben gezien en dat wij genoeg gezien hebben om te kunnen constateren dat de game totaal niet vergelijkbaar is met deel één.

   • Greenekitten

    En dat klopt. Volgens Ancel is het een prequel zonder de personages uit deel 1, en aan het grote aantal Fucks in de trailer blijkt vrij duidelijk dat het in de verste verte ook qua sfeer niet op het eerste deel lijkt.

    • Knarf

     Ik ben het er in dele ook wel mee eens hoor, het is alleen dat het probleem is dat het enkel een trailer is, dus ik wil daar niet al te veel conclusies uit trekken. Games kunnen meerdere gezichten hebben, kijk maar naar The Witcher 3.

 • Pascal Tettero

  hopelijk niet 2 jaar achter elkaar god of war of days gone, want die mogen niet meer mee tellen

 • Pascal Tettero

  mario oddysey zal wel 1 zijn, als het god of war is dan slaat the wall gewoon totaal nergens op. days gone zit er al in en vorig jaar ook, hoe kan je nou 1 game 2x in de top 10 zetten? domme mensen hier of had je gewoon god of war, detroit en days gone eruit moeten laten bij het stemmen?

  • Reill

   ..Waarom?

  • Bravado

   Haha. Gaat toch om de tien beste games van deze E3? Of is God of War op mystieke wijze niet aanwezig geweest op deze E3 omdat ‘ie er vorig jaar ook was?

  • Duchess

   Een Nintendo game op 1? Lijkt me vrij sterk hier.

 • roeland

  De spanning, de sensatie. Wat staat er in de top 5!!!??? *tromgeroffel.

  Gamekings pullt ff een ‘Robert ten Brinkie’ 🙂

 • Reill

  Ik zou deze items toffer vinden als jullie gewoon jullie eigen wall aanpassen aan de stemmen van de bezoekers, in plaats van een top 10. Dan kun je pas echt goed zien hoe verschillend de bezoekers denken over de games , tegenover Skate & JJ. Lijkt mij een opzet die meer logisch is. Begrijp de keuze voor deze opzet niet zo goed.

 • Sylmaron

  Spidey had ik toch wel een stuk hoger verwacht. Ik verwacht Mario Odyssey of God of War op 1.

  Even terzijde trouwens maar ik vind zowel Koos als Daan aanwinsten voor het GK team.

 • Wim de Gier

  Ik had juist Monster Hunter World bij Gruwelijk staan, maar jah smaken verschillen zullen we maar zeggen 😉

  Van deze games zou ik alleen Spiderman en The Fractured Butt Hole in mijn top 10 zetten.
  Beyond Good and Evil 2 hou ik wel in de gaten en ben ik hoopvol over, maar helaas hebben ze er niks van laten zien. (CGI telt niet, in-game beelden wil ik zien

  Hoop trouwens dat volgend jaar de E3 beter gaat zijn dan dat hij dit jaar was. Heb geen games gezien waar ik enigszins hyped voor ben en heb het merendeel van de games ook als okayish beoordeeld. Ben iig niet weggeblazen door een game zoals de vorige jaren wel het geval was…

  • Ikke

   Gaan die mensen nog wel hard op terug komen die denken dat t niks is, let maar eens op…

 • Brian Kuijsters

  Voor een item dat zo populair en leuk te volgen is zie ik toch veel gemiste kansen.
  Zo mochten Skate en JJ hun eigen mening wel meer doordrukken tijdens de eerste opzet ipv (zoals gewoonlijk) een hoop in het midden te gooien.

  Erkenning voor een top titel is 1 ding (ook als je er niks mee hebt) maar als een titel je niks lijkt of helemaal geweldig lijkt (gebaseerd op vaak alleen een trailer) gooi hem dan ook meteen in de buitenste categorie ipv het eeuwige ‘daar moet ik eerst nog meer van zien’.
  Zo bepalen, denk ik dan, de meeste hier hun scores, al weet ik niet of er nu een optie ga ik niet spelen oid tussen zat.

  Want dat is een ander punt: De poll ging veelte vroeg dicht.
  Voor degene die in het weekend voornamelijk de tijd heeft/maakt om de wat kleinere nieuwspunten door te nemen en de nog onbekende games even te checken (de hoofdlijnen krijgt iedereen wel mee) was de poll dus al weg.
  Daarmee zijn er dus een hoop stemmen verloren gegaan heb ik het idee, wat zonde is.

 • Ken Engelborghs

  Spidy op 10 is wel laag ja, zou het door de QTE komen
  Days gone op 8 , komop jongens
  Assassins had ik hoger verwacht
  Beyond good of Evil 2 had ik niet in de top 10, alleen al omdat die pas in 2019 gaat komen.

  • Mitch

   Spider-man op 10 zal ook wel komen omdat het een exclusive is. Er zitten altijd wel fanboys bij die een game kut vinden want het is niet op het platform waar hun op gamen. En omdat Spider-man vroeger multiplatform was zal dat in dit geval wel extra extreem zijn.

 • Ik vind dat South Park ook wel uit de lijst gehaald had mogen worden (t.b.v. van andere games waar meer buzz omheen hing, bijv. Ashen, The Last Night of Dragonball). Het lijkt me een toffe game, maar de enige reden dat we hem deze E3 zagen was omdat-ie z’n oorspronkelijke releasedatum niet heeft gehaald.

 • RidhoHidayat

  Qua verrassingen was dit misschien niet de beste E3, maar als je kijkt naar de line-up, dan hebben we toch wel behoorlijk wat hele toffe titels voorbij zien komen. Meer dan ik aanvankelijk dacht. Ik kon met gemak 20 games bedenken die indruk hebben gemaakt, of die ik nu zou willen spelen (en ik had er ook nog wel een top 30 van kunnen maken).

  1. Anthem
  2. God of War
  3. Beyond Good and Evil 2
  4. Days Gone
  5. Destiny 2
  6. Total War: Warhammer 2
  7. Ori and the Will of the Wisps
  8. Detroit: Become Human
  9. Super Mario Odyssey
  10. Spider-Man

  11. Code Vein
  12. Mario + Rabbids: Kingdom Battle
  13. Call of Duty: World War 2
  14. Shadow of War
  15. Ashen
  16. Metro: Exodus
  17. Dragon Ball Fighter Z
  18. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom
  19. A Way Out
  20. Wolfenstein 2: The New Colossus

 • Puk Plet

  Het concept monster hunter is heel vet, maar omdat niemand het speelt hier werkt het niet bij ons. In japan ziet ‘iedereen’ in te metro tegen elkaar te gamen, dan is het tof.

 • Puk Plet

  Kan dit niet gewoon in 1 item…
  Lijkt wel die kut film hype om van een trilogie 4 films te maken..

  • Ikke

   Beetje spannend houden, dus nee…

  • jefmode079

   trilogie 4 films? pffff

   • jefmode079

    zoiets als een prequel telt niet in een trilogie

 • haha nice die top 5 kutste games. Ik ben het er 100% mee eens.

  Mijn persoonlijke 10/9/8/7/6

  10. Mario Oddysee
  9. Destiny 2
  8. CoD
  7. Assasins Creed
  6. South park

  Lastig hoor,… Damn

 • ferrariking

  mij tot 10!
  1. God of War
  2. Super Mario Odyssey
  3. Beyond Good and Evil 2
  4. Spider-Man
  5. Uncharted: The Lost Legacy
  6. crash bandicoot remastered
  7. Ori and the Will of the Wisps
  8. South park
  9. Wolfenstein 2:
  10.Metro: Exodus

 • Ikke

  Crackdown 3 en Munster Hunter: World zijn gewoon geen kutgames, wie daar op gestemd heeft snapt t duidelijk niet want je weet nu al dat ze awesome gaan worden. NIET mee eens dus!

  • Bjorn Heckers

   Monster Hunter .

 • Jord-O

  Nathan Drake!!!

 • Bjorn Heckers

  South Park hoort hier niet thuis, die game was op de E3 omdat hij uitgesteld is, had allang uit moeten zijn.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord