Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2017 Part 2

16/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, hij staat er nog steeds: de fameuze The Wall! Kosten nog moeite zijn gespaard om ook dit jaar weer een schitterend decor op de burelen van Blammo neer te zetten waar Skate en JJ hun inner fanboy weer helemaal los kunnen laten gaan. Want als ze iets tof vinden, dan zijn het wel de games die elk jaar in juni op de E3 worden aangekondigd. Ze kwakken de games op The Wall, waarbij de waardering varieert van gruwelijk tot K.U.T. en alles wat daar tussenin zit. Je ziet precies wat ze van de E3 games vinden in deze The Wall E3 2017 Part 2!

Niet iedereen is het eens met JJ en Skate

Niet iedereen is het met de keuzes eens, want een zekere stagiair op de redactie krijgt een hartaanval wanneer hij ziet dat zijn geliefde Shadow of the Colossus bij ‘Okayish’ wordt gezet….hoe dan?! Ach, zo heeft iedereen wel wat te klagen over de keuzes die JJ en Skate maken. Toch eindigen de mannen met een gebalanceerde lijst waar zij zich in ieder geval in kunnen vinden. Voor de illuminati-figuren out there: De games op de Wall vormen een driehoek.

Wat wordt de topper van de Wall?

Met de uiteindelijke lijst van JJ en Skate op de Wall, is het maar afwachten wat de uiteindelijke nummer 1 wordt. Wordt het God of War, die voor het eerst in de Gamekings geschiedenis twee jaar achter elkaar op nummer 1 kan komen, of zal het toch de langverwachte Super Mario Odyssey worden? Zog dat je hier stemt, zodat jouw favorieten een goeie spot behalen in de top. Laat je dus horen, want je weet het, als je niet stemt, mag je achteraf ook niet zeuren. En zeuren is nu juist een van de leukere dingen des levens.

Welke games verwacht jij in de uiteindelijke top van The Wall? Ook niet geheel onbelangrijk: Welke games komen helemaal onderaan? Check The Wall E3 2017 Part 2 en laat in de comments horen wat jij ervan vindt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch