Menu Premium
Loading...

The Wall E3 2017 Part 1

15/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel, daar is die weer: de fameuze The Wall! Kosten nog moeite zijn gespaard om ook dit jaar weer een schitterend decor op de burelen van Blammo neer te zetten waar Skate en JJ hun inner fanboy weer helemaal los kunnen laten gaan. Want als ze iets tof vinden, dan zijn het wel de games die elk jaar in juni op de E3 worden aangekondigd. Ze kwakken de games op The Wall, waarbij de waardering varieert van gruwelijk tot K.U.T. en alles wat daar tussenin zit. Je ziet precies wat ze van de E3 games vinden in deze The Wall E3 2017 Part 1!

JJ en Skate kiezen de voorlopige toppers

Skate en JJ doen in twee delen de aanzet tot wat uiteindelijk aankomend weekend de people’s choice moet gaan worden. Want jullie bepalen immers wie zich de beste game van de E3 mag noemen. Wordt het Far Cry 5, de nieuwe Mario of Wolfenstein? Misschien waren de kijkers toch meer weggeblazen van de nieuwe God of War of de eerste beelden van Anthem? Het zal in ieder geval lastig worden, want er zaten aardig wat potentiële toppers tussen. Het is alleen nog maar de vraag hoeveel van deze titels binnen een jaar uit zullen komen.

Een sterke persconferentie, maar ook de beste games?

Als we de reacties rondom de persconferenties mogen geloven, lijken de Ubisoft games aardig te gaan scoren. Toch zal het niet makkelijk worden voor de Ubi games, want ook Nintendo kwam met een ijzersterke line-up naar de E3 2017. Zelfs tussen de persconferenties die misschien minder spectaculair waren, zaten potentiële nummero uno’s, dus het is vooralsnog een raadsel wie die felbegeerde eerste plaats in zal nemen aan het einde van de rit

Skate en JJ stellen de games in dit eerste deel van The Wall aan jullie voor. En daarna kunnen jullie gaan haten, loven, onderling discussiëren en natuurlijk zelf stemmen. Dat laatste doe je hier. Laat je dus horen, want je weet het: als je niet stemt, mag je achteraf ook niet zeuren. En zeuren is nu juist een van de leukere dingen des levens.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch