Menu Premium
Loading...

The Walking Dead Review

23/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gedurende 2012 verschenen er verschillende episodes van de game over de Comic- en TV-serie The Walking Dead. Deze episodes zijn nu ook gebundeld op een disc verkrijgbaar, vandaar dat het de hoogste tijd wordt dat wij het hebben over deze game van Telltale. Gedurende de verschillende episodes hebben Skate en Martin de game al eens opgestart. Nu hij gebundeld is, hebben ze hem eens goed onder handen genomen en vertellen zij wat ze ervan vinden in The Walking Dead Review.

The Walking Dead is gebaseerd op de Comicbook-serie van Robert Kirkman en de TV-serie op Fox. In de game speel je als Lee Everett, een karakter die niet terug te zien is in de TV-serie. Lee belandt aan het begin van de game in een auto ongeluk. Na dit ongeluk wordt hij wakker en komt hij erachter dat hij zich bevindt in het midden van een zombie Apocalyps. Vanaf nu is jouw doel overleven. Net als in de comicbooks en de TV-serie moet je overleven met de mensen die je tegenkomt. Sommige van deze mensen zul je te vriend houden en sommige zullen je vijand worden. Het belangrijkste is dat je zelf overleeft en hoe je dit doet, bepaal je zelf. De keuzes die je maakt hebben dan ook invloed op de volgende episodes.

Ben je een fan van The Walking Dead? Check in deze review of de game ook iets voor jou is. Ken je The Walking Dead nog niet? Dan zijn de comicbooks en TV-serie zeker een aanrader. Of de game ook een aanrader is, check je in The Walking Dead Review.

Ontwikkelaar: Telltale Games
Uitgever: Telltale Games
Platform: Xbox 360, PlayStation 3, PS Vita, PC, Mac, iOS

The Walking Dead Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch