Menu Premium
Loading...

The Surge 2 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

02/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overcome, upgrade, survive. Dat is de slogan van The Surge 2, de tweede game in deze serie. Koos en Skate hadden wel interesse in de game en hebben er de laatste tijd dus ook veel tijd in gestoken. Maar in welke categorie gaat de game terechtkomen? Dat zie je in dit item.

Overcome, upgrade en survive in The Surge 2

Dat is het eerste wat je ziet als je op de website van The Surge 2 en in de game zelf terechtkomt. Dit zijn namelijk de drie dingen die je tijdens het spelen van de game voornamelijk zult doen. Maar wat moet je dan precies overleven, upgraden en overkomen? Je moet je een weg banen door Jericho City, een enge en niet functionerende stad. Je komt daar dan ook niet uit vrije wil terecht.

Jouw character crasht als inzittende van en vliegtuig en komt daardoor per ongeluk terecht in Jericho City. Het duurt weken voordat je wakker bent, maar als je eenmaal je ogen opendoet zul je wel merken dat het misschien beter was geweest als je ze nooit meer open had gedaan. Machines domineren de stad en jij bent niet van plan om een minuut langer in deze stad te blijven. Als dat niet genoeg is om te moeten overkomen…

Maar het upgraden en overleven dan?

Dat komt nu. Versla alles en iedereen in je weg en upgrade je eigen wapens door de enemy’s die je zojuist hebt verslagen te loten. Daarmee komt je ook direct bij punt twee en drie. Door middel van het loten van lichamen, en van de wereld in zijn algemeen, kun je je wapens upgraden en leer je overleven. Samen met je exo-suit zal je moeten proberen te overleven terwijl je probeert te ontsnappen uit de stad. Alle upgrades hebben hun eigen functie en kunnen dus ook op basis van je speelstijl aangepast worden. Maar werkte dit ook lekker? Koos en Skate beantwoorden deze en meer vragen in de review.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch