Menu Premium
Loading...

The Sinking City Review – Kopen, budgetbak of Slopen?

07/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel en Skate hebben hun zwembandjes omgedaan en een opblaasboot gekocht. Niet voor als de wereld naar de klote gaat maar voor The Sinking City! Ze duiken de game in en gaan jouw vertellen of je deze game moet kopen, uit de budgetbak moet vissen of moet slopen.

Uit de budgetbak vissen?

Of je deze game uit de budgetbak moet vissen hoor je zo. Vissen zitten er in ieder geval in de game, of vismannen… In de game ben jij echter gewoon een mens en ga je op onderzoek uit in The Sinking City. De ontwikkelaar van de game heeft al eerder Sherlock Holmes games uitgebracht. Het personage in de game heeft last van allerlei visioenen en die dromen brengen hem naar een bepaalde stad en daar ontrafeld een geheel mysterie zich.

Is het een heerlijke singleplayer game?

In een tijd waar we vooral multiplayer games hebben moeten we dit soort games van harte toejuichen. Maar is het wel een heerlijke singleplayer game? We verwachten er geen niveau God of War of The Last of Us van maar kunnen we ons vermaken met deze game? Er zit combat in de game en een hoop onderzoeken ook. Is de game eigenlijk leuk? Je hoort het allemaal in deze review. Ook gaan we in op het verhaal, de game heeft drie verschillende eindes en dat maakt het natuurlijk interessant, toch? Hoe goed is het verhaal van deze game eigenlijk? Kijk snel de review en kom erachter, we hopen dat jullie veel plezier hebben en goed op de hoogte zijn gebracht door deze acht minuten durende review.

Wat vinden jullie van deze game? Gaan jullie de game halen? Of verzuip je jezelf nog liever in de zee? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook al je vragen aan Skate en Emiel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch