Menu Premium
Loading...

The Sims 4 Review

16/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veertien jaar geleden kwam deel 1 van The Sims uit. Sinds deze maand is het vierde deel van de serie uit en daarom duiken Jelle en Shelly voor jou in de wereld van The Sims voor de ‘The Sims 4 Review’!

The Sims 4 brengt een hoop vernieuwingen met zich mee, waaronder de uitgebreide Create a Sim mode en het delen van jouw zelf ontworpen huizen in de galerij. Vooral het creëren van een nieuwe Sim is erg leuk. Je kunt bijna alles aan het uiterlijk en het gedrag van jouw personage aanpassen, waardoor je dus ontzettend veel mogelijkheden hebt. The Sims 4 brengt emoties naar de personages, zodat je weet wat jouw Sim voelt en nodig heeft. Naast deze nieuwe functies zijn er ook een aantal dingen in de game die ontbreken ten opzichte van de vorige delen. Hoe dat in elkaar steekt, hoor je van Jelle en Shelly.

Vijf jaar na The Sims 3 is daar dan het vierde deel. Eindelijk krijg je een nieuwe game, waarin je met jouw Sim in de virtuele wereld kan stappen. Ben jij benieuwd wat Jelle en Shelly van The Sims 4 vinden? Check dan deze review!

Ontwikkelaar: Maxis, The Sims Studio
Uitgever: EA
Platform: PC


The Sims 4 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch