Menu Premium
Loading...

The Sims 3 Supernatural Review

16/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Sims serie draait inmiddels al 12 jaar mee, maar met de Supernatural uitbreiding komt het helemaal terug! Of denken Boris en Skate daar anders over? In deze video bespreken Boris en Skate de nieuwe uitbreiding voor The Sims 3; The Sims 3 Supernatural. Check deze The Sims 3 Supernatural Review.

We kennen The Sims natuurlijk als simulatie van het echte leven, die jij als gamer zo goed of slecht kunt maken als je maar wilt. Van het bouwen van grote villa’s met grote zwembaden en tuinen tot het verdrinken of uithongeren van je Sims. Het geslaagde concept is vandaag de dag nog te spelen en ook al is The Sims 3 al een aantal jaren uit, de game blijft zich vernieuwen met nieuwe content in de vorm van uitbreidingen, de ene uitbreiding nog gekker dan de andere.

The Sims 3 Supernatural is een grote uitbreiding, en speciaal voor de hardcore Sims speler. In The Sims 3 Supernatural speel je dit keer niet het leven van een normaal persoon, maar speel je één van de vijf nieuwe levensvormen. Je kan kiezen uit een heks, elf, zombie, weerwolf of een vampier, met elk zijn eigen speelstijl. Dus heb jij er altijd van gedroomd om je droomhuis te bouwen en tegelijk zelf een  heks, elf, zombie, weerwolf of vampier te zijn? Check dan deze The Sims 3 Supernatural Review.

Ontwikkelaar: EA Maxis
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC en Mac

The Sims 3 Supernatural Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch