Menu Premium
Loading...

The Road to E3 2018: Het maken van de afspraken

20/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Om de E3 voor jullie op de beste manier in beeld te brengen moet er natuurlijk een hoop gebeuren. Daarom gaan we jullie laten zien wat de Gamekings allemaal doen om er weer de beste coverage van te maken! Iedereen heeft een eigen rol natuurlijk. Jelle regelt bijvoorbeeld de logistieke zaken voor de trip en zo zijn er nog wat andere taakverdelingen. JJ vond het dan ook tijd om hier een beetje inzicht in te geven. De hoofdredacteur neemt jullie mee in het moeizame proces van het afspraken maken met publishers op de E3. Daarnaast worden er ook wat mooie herinneringen opgehaald over alle voorgaande E3’s. kijk nu naar: The Road to E3 2018: Het maken van de afspraken!

Hoe boek je nu eigenlijk een afspraak op de E3?

Als je naar de E3 gaat, moet je een hoop regelen. Je kan namelijk niet zomaar aankloppen bij elke ontwikkelaar zonder een afspraak. Vroeger was dat nog wel mogelijk en deden de Gamekings dat nog wel eens. Naar binnen bluffen op een andere naam. Maar de heren worden ook een dagje ouder en gaan zich ook iets meer aan de regels houden, dus worden er inmiddels keurige afspraken gemaakt. Maar hoe zorg je ervoor dat je alle topgames kan bezoeken? Daar gaat JJ nu wat verduidelijking in brengen.

Dit is pas het begin!

Uiteraard is dit pas het begin van alle E3 content. We gaan het in nog veel meer items hebben over het aankomende gamespektakel. Met diverse vooruitblikken op wat er mogelijk getoond gaat worden en waar we naar uitkijken. Maar ook alle nieuwtjes, leaks en andere informatie zullen we op jullie beeldbuis toveren. Wij hebben er al heel veel zin in, jullie ook? Waar kijken jullie het meeste naar uit? Wat willen jullie graag zien? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch