Menu Premium
Loading...

Premium: The Rise And Fall of Netflix

04/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 1997 werd Netflix opgericht, destijds een service die DVD’s en videobanden verhuurde in de Verenigde Staten. Anno 2016 is Netflix daarmee gestopt en mag het zichzelf één van de grootste mediadistributeurs noemen van de wereld op het gebied van films en series. Boris, Steven en David duiken hier dieper in in The Rise and Fall of Netflix.

Dat Netflix snel is gegroeid, is een feit. Voor 2010 was Netlflix namelijk alleen actief in de Verenigde Staten, iets waar wij in Europa destijds met z’n allen erg slecht tegen konden. In 2012 was het echter zover en kwam de videoservice naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland, om vervolgens op 11 september 2013 uit te rollen naar Nederland. Vanaf dat moment is Netflix (and chill) eigenlijk niet meer weg te denken uit ons koudekikkerlandje.

Echter is het natuurlijk niet alleen maar hosanna bij Netflix. Boris, Steven en David duiken in dit item daarom dieper in het begrip Netflix en bespreken hoe de groei van de meest voor de hand liggende videoservice heeft kunnen plaatsvinden. Is het succes inmiddels aan het afbrokkelen, of is Netflix echt een blijvertje? Staat er genoeg content op de service? Je hoort het allemaal van de heren in dit item over Netflix!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch