Menu Premium
Loading...

Let’s Play The Persistence VR met Kevin & Skate

04/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een gloednieuwe Let’s Play. Deze keer The Persistence van FireSprite Studios. Kevin en Skate gaan samen op pad om ruimte-mutanten af te knallen in VR. Gaat het de heren lukken om hun angsten te overwinnen? maar belangrijker… gaat het hen lukken om de game überhaupt op te starten? Dat zie je allemaal in deze Let’s Play van The Persistence.

in VR mutanten slachten

In The Persistence start je eerst met een intro waar een vrouwelijke stem je uitlegt wat er aan de hand is op dit ruimteschip. Vervolgens word je in je eigen safe-zone gespawned. De movement in de game hangt natuurlijk af van de PlayStation VR en je controller, want the Persistence ondersteunt de PS-Move controllers niet! Maar wat voor game is dit nou? Volgens de developers is dit een rogue-like survival-horror game en je doel is om te overleven op het schip genaamd ‘The Persistence’ om het te repareren en op tijd weer thuis te komen op aarde voordat GTST begint. Natuurlijk maakt de game je dit niet makkelijk door een aantal uitdagingen voor je neer te leggen. Het respawnen werkt toch wat anders in dit spel. Als jouw character sterft dan word je gekloond in een nieuwe omhulzing. Je behoudt dan ook nog gewoon je upgrades.

Mag het licht aan?

De game is ontzettend donker en hierdoor wordt er toch een beklemmend sfeertje gecreëerd. Je hebt gelukkig wel een zaklamp waar je gebruik van kan maken, maar of die zo fel is, valt te betwijfelen. Is de game echt een horror-game? Skate schrok hier en daar wel een beetje van de mutanten en zeker de geluiden die erin zitten, maar of het nou echt een horror-game is?

Klikkerdeklik en ram op play voor een nieuwe Let’s Play samen met Kevin & Skate.

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch