Menu Premium
Loading...

The Pathless Review – Kopen, budgetbak of slopen?

18/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de launch van een nieuwe console gaan de ogen voornamelijk naar grote, Triple A, bombastische titels zoals Demon’s Souls, Miles Morales en Assassin’s Creed Valhalla. Maar natuurlijk zijn er ook nog een aantal ietwat kleinere titels. Titels die vaak te weinig aandacht krijgen, terwijl ze dat soms wel degelijk verdienen. Gelukkig hebben wij Kevin die het tot zijn missie heeft gemaakt om de onbekende parels op te zoeken en onder de aandacht te brengen van de Gamekings community. En hij heeft er opnieuw een gevonden: The Pathless. Hoe is deze PS5 launch game (overigens ook te koop op PS4, PC en IOS)? Je komt er achter in de The Pathless Review.

Het seizoen van de adelaar

The Pathless is niet de enige game die gebruik maakt van een flapperende adelaar. Zo komt er op de Xbox Series X ook een spel uit met een roofvogel genaamd The Falconeer. Een spel van Nederlandse makelij. Samen met een adelaar als jouw companion reis je door een mysterieuze wereld. Dit doe je door momentum in je beweging te houden met behulp van je pijl en boog, door puzzels op te lossen, door vijanden te verslaan en door je adelaar te poetsen. Maar hoe behoud je jouw momentum? Hiervoor zijn de pijl en boog belangrijk. Je gebruikt de boog voornamelijk om op gems te schieten. De gems vullen onderaan het scherm een balk. Des te voller de balk, des te sneller jij gaat. En hoe vaker jij in een goed tempo op een van deze gems schiet, des te meer momentum je behoudt.

Een wereld die je niet veel vertelt

Net zoals Journey en ABZÛ verken je een wereld die je niet veel vertelt. Het is de bedoeling dat jij er zelf achter komt wat je moet doen. En niet iedere game kiest zo’n aanpak. Weet een game zoals The Pathless, die je niet zomaar even bij de hand pakt, genoeg op te vallen in deze drukke periode? Trekt hij genoeg spelers? November wordt overheerst door de Next-Gen consoles, diens launch games en in december natuurlijk Cyberpunk 2077. Kan The Pathless in die overweldigende hoeveelheid games zijn plekje veroveren? Kevin vertelt het in de The Pathless Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch