Menu Premium
Loading...

The Outer Worlds: Murder on Eridanos Review: ‘een echte detective story’

27/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2019 kreeg de wereld voor het eerst kans om kennis te maken met Obsidian’s nieuwste RPG: The Outer World. De game werd goed ontvangen door critici en zo ook bij ons. Natuurlijk bleef het hier niet bij en kwam in september de game zijn eerste DLC: Peril on Gorgon uit. Een paar maanden later is het de beurt aan de tweede DLC voor het fascinerende spel: Murder on Eridanos. Boris en Koos hebben de DLC gespeeld, en kunnen niet wachten om het er met jullie over te hebben. Dit is de The Outer Worlds: Murder on Eridanos Review.

Murder on Eridanos: a detective story

In tegenstelling tot The Outer Worlds zelf is Murder on Eridanos een detective verhaal. De speler is ingehuurd om de moord op de welbekende actrice Ruth Bellamy, ook bekend als Halcyon Helen, op te lossen. Dit doe je op, zoals de naam van de DLC al vermeld, Eridanos. Op Eridanos vind je meerdere potentiële daders en is het uiteindelijk aan jou, als echte detective, om erachter te komen wie deze gruwelijke moord daadwerkelijk heeft gepleegd. Heb jij het in je om deze moord op te lossen? En levert deze DLC ook een goeie speelervaring? Dat vertellen Boris en Koos in deze review.

Een mooie toevoeging aan een al goeie game?

Met DLC is het altijd maar de vraag of ze de daadwerkelijke game eer aan kunnen doen. Sommige games krijgen DLC die weinig toevoegt aan de speelervaring en sommige games krijgen DLC die een geheel nieuwe ervaring leveren. The Outer Worlds ontving afgelopen jaar Peril on Gorgon. Een DLC die over het algemeen prima werd ontvangen. Bezit Murder on Eridanos eenzelfde kwaliteit? Verlengt het jouw verblijf in de wondere wereld die Obisidian heeft weten te scheppen? Je hoort het van Boris en Koos in de Murder on Eridanos Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch