Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Review

21/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Order: 1886 werd voor het eerst getoond op de E3 2013. Sindsdien is The Order: 1886 een eigen leven gaan leiden en is er veel gespeculeerd over wat de game precies gaat omvatten. Het lange wachten is nu dan toch eindelijk voorbij, want de game is inmiddels uit! Wat vinden Skate en JJ eigenlijk van The Order: 1886? Is het een topper, een dikke flop of zit het er precies tussen in? Je hoort het hier in deze The Order: 1886 Review.

The Order: 1886 werd door Sony bestempeld als een singleplayer action adventure game . Je gaat aan de slag als Sir Galahad in Londen in een alternatieve realiteit. In deze alternatieve realiteit zijn er monsters die half mens en half beest zijn, weerwolven, vampieren en meer van dat soort misbaksels. De monsters voeren oorlog met de ‘normale mens’. Als ridder de ridders van de ronde tafel is het aan Sir Galahad en zijn team om deze oorlog te winnen en voor eens en voor altijd een einde te maken aan de tirannie van deze monsters.

De laatste tijd is er al veel gesproken over hoelang de game zou gaan duren. De geruchten gaan namelijk dat je er in enkele uren doorheen bent. Is deze game dan echt zo kort? Of valt het uiteidenlijk allemaal toch mee? Skate en JJ zijn digitaal afgereisd naar een steampunk versie van Londen om te hangen met Nikola Tesla en om deze game eens tot in de puntjes te checken. Wat hun bevindingen zijn laten ze je weten in deze review van The Order: 1886.

Ontwikkelaar: Ready at Dawn
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4
The Order: 1886 Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch