Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 Pre-launch Event

17/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Order: 1886 komt aanstaande vrijdag uit voor de PlayStation 4! JJ en Skate zijn een paar dagen geleden uitgenodigd voor een Pre-launch Event, waar ze een demo van de game voorgeschoteld hebben gekregen. Daarnaast waren ook de gelukkige winnaars van de The Order: 1886 aanwezig die samen met de mannen van Gamekings hun eerste stapjes in deze verhalende game hebben gezet. Ben jij benieuwd naar The Order: 1886? In dit item over het The Order: 1886 Pre-launch Event wordt er meer duidelijk gemaakt!

Eerdere lineaire verhalende games zoals een Gears of War of Darksiders bedroegen soms wel vijftien a twintig uur aan gameplay. Of The Order: 1886 dat ook gaat doen, is natuurlijk de vraag! JJ en Skate zijn in ieder geval los gegaan met de demo tijdens het The Order: 1886 Pre-launch Event en vertellen je alles over hun eerste stapjes. Loopt Skate’s shooter-hart hier van over? Of wordt hier juist aan JJ’s voorkeur voor lineaire games voldaan?

The Order: 1886 is een Playstation 4 exclusive. De game neemt je mee naar een Victoriaans Londen waar de mensheid geavanceerde technologiĆ«n gebruikt tegen sterke eeuwenoude vijanden zoals onder andere weerwolven en de zogeheten ‘halfbreeds’. Samen met je collega’s van een elite ridderorde, die bijna doet denken aan de ronde tafel van koning Arthur, vecht je in een oorlog die de geschiedenis voor altijd zal veranderen. Ben jij van plan The Order: 1886 te gaan spelen zodra deze uitkomt? Laat het ons weten in de comments!
20150217_Splash_666

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch