Menu Premium
Loading...

The Order: 1886 E3 2014 Preview

21/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de E3 2014 zagen we hele wrede beelden van een nieuwe game van Sony, ontwikkeld door Ready At Dawn en SCE Santa Monica Studio, namelijk The Order: 1886. Boris heeft tijdens de E3 de tijd genomen om samen met Dennis eens flink te orakelen over deze mysterieuze titel. Dit zie je terug in deze The Order: 1886 E3 2014 Preview.

Veel is er nog niet bekend over het verhaal van deze game. Tot nu toe weten we dat The Order: 1886 plaatsvindt in een alternatieve versie van Londen in het jaar 1886. Een oude orde van ridders beschermt de wereld tegen monsters, die een combinatie zijn van dier en mens. De geschiedenis in de game vertelt ons dat gedurende de zevende of achtste eeuw een kleine groep mensen beestachtige eigenschappen ontwikkelde. Het grootste gedeelte van de mensheid vreesde deze monsters waardoor er oorlog uitbrak. Ondanks dat de mensheid in een veel groter aantal was, namen de monsters vanwege hun kracht de overhand in diverse landen waar de oorlog woedde. Eeuwen later vindt de mensheid hoop in de persoon van Koning Arthur en de ridders van de ronde tafel. Arthur realiseert zich echter dat het een verloren strijd is tegen deze monsters.

Wederom eeuwen later, in het jaar 1886, woedt de oorlog nog altijd. Als speler volg je het verhaal van een groep van vier die de namen hebben aangenomen van de originele ridders van de ronde tafel. De oudste is Sebastian Mallory. Dan is er nog zijn goede vriend Grayson, een van de beste ridders in de orde. Ook zijn er nog Lafayette en Isabeau.

Naast deze informatie is er tot nu toe verder vrij weinig bekend over deze duistere titel. Gelukkig is er nog tijd zat voordat de game uitkomt en wellicht weten onze Boris en Dennis meer. Zij laten zich in volle glorie uit in deze The Order: 1886 E3 2014 Preview!

Ontwikkelaar: Ready At Dawn en SCE Santa Monica Studio
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4
The Order: 1886 E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch