Menu Premium
Loading...

The Making of Gamekings Showcase GTA V Edition

26/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse straten zijn nu ruim een week leger dan normaal gesproken. Alle gordijnen zijn dicht, restaurants maken overuren door het bezorgen van pizza’s en spareribs, en iedereen heeft zich ziek gemeld. Een beetje overdreven natuurlijk, maar we kunnen wel stellen dat ontzettend veel fans sinds vorige week dinsdag Grand Theft Auto V aan het spelen zijn. Tijdens Gamekings Showcase GTA V Edition hebben we met z’n allen de allergrootste release ooit gevierd met een epische liveshow op MTV. Kijk The Making of Gamekings Showcase GTA V Edition om te checken wat een berg aan werk eraan vooraf ging!

Het wachten op Grand Theft Auto V is wereldwijd voor miljoenen fans een ontzettend moeilijke klus geweest. Ontwikkelaar en uitgeverij Rockstar Games is dan ook heer en meester in het teasen van fans, door steeds maar een klein beetje van hun aankomende game te laten zien. Het begon allemaal op 25 oktober 2011, toen het aftellen naar de eerste trailer begon. Dat duurde precies zeven dagen, want op 2 november zagen we eindelijk de eerste beelden van Grand Theft Auto V. Op dat moment zagen we alleen nog Michael, zonder dat we wisten wie hij was, en dat het zich in Los Santos zou gaan afspelen. Stukje bij beetje kregen we meer te weten, zoals dat we niet met één maar drie personages aan de slag kunnen en het in Grand Theft Auto V allemaal draait om het grote geld verdienen. De game is dan ook het allergrootste project dat Rockstar Games ooit gedaan heeft en het heeft vijf jaren van hard werken gekost om een brute game als deze te komen.

Ook achter de schermen van Gamekings Showcase GTA V Edition is er keihard gewerkt, want het lanceren van Grand Theft Auto V moest groots én in stijl gebeuren. Je hebt het resultaat uiteraard al kunnen zien op MTV en hier op Gamekings.tv, maar nog niet wat er allemaal voor zwoegen en zweten aan vooraf ging. Check hier hoe de enthousiaste teams van MTV en Gamekings, én iedereen die erbij was er voor hebben gezorgd dat het een meer dan geslaagde liveshow is geworden!

The Making of Gamekings Showcase GTA V Edition

The Making of Gamekings Showcase GTA V Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch